Renée
Renée | LinkedIn Life 10 jul 2019

Verleidster Djamiah zit in de volgende Temptation Island VIPS aflevering al naakt bij één van de mannen op bed

Dat Temptation Island VIPS inmiddels aan is, is zeker. Quentin staat al onder de douche met zijn ultieme verleidster, Shirley lijkt met de dag meer van de alcohol te genieten en Fabrizio blijft inmiddels als laatste over met zijn meiden. Hoog tijd om vooruit te blikken naar aflevering 3.

Het wachten is nú al op iemand die de fout in gaat en het kan zomaar zijn dat we de eerste scheurtjes zien in Temptation Island VIPS aflevering 3. Weet Quentin zijn handen thuis te houden? Droogt Pommeline haar tranen? We praten je snel bij.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 3?

Temptation Island VIPS aflevering 3 belooft een spannende aflevering te worden. Niet alleen gaan de koppels op date met een verleid(st)er, die verschrikkelijke tablet gaat ook nog eens af. Dat kan nooit goed nieuws betekenen…

Damian vertelt over wat hij allemaal met de knappe Lie wil doen en geloof ons, Shirley gaat hier NIET blij mee zijn. Ondertussen schuurt Lie vrolijk tegen zijn… voorkant aan. Dat Temptation steeds meer op Ex On The Beach gaat lijken qua ordinair-level zie je óók nog eens in deze aflevering.

Djamiah zit op haar knieën voor de mannen en heeft verleiden tot kunst verheven, want ze trekt zo haar blouse open om de mannen te laten zien wat eronder zit. Even later lijkt het alsof dezelfde verleidster zich uitkleedt op bed. Van een man (?). Thomas wordt met de minuut meer dronken aangeschoten en één ding lijkt zeker: de mannen hebben bijna niet meer door dat er camera’s draaien.

Als dat maar goed gaat. Donderdag is de aflevering te zien op Videoland vanaf 09:00 uur.

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Verleidster Djamiah zit in de volgende Temptation Island VIPS aflevering al naakt bij één van de mannen op bed
Sluiten