Renée
Renée | LinkedIn Life 17 jul 2019

Thomas gaat in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS al de mist in

De vorige aflevering van Temptation Island VIPS liet al lekker zien hoe heftig dit seizoen gaat worden. Houd je alvast vast, want in aflevering 4 gaat het al helemaal los. Nu de koppels voor het eerst echt aan de verleiding zijn onderworpen is het namelijk tijd voor het eerste kampvuur.

Hoog tijd om je bij te praten over Temptation Island VIPS aflevering 4. Met het eerste kampvuur op het programma weet je dat de tissues erbij gepakt worden, want het gaat er ongetwijfeld emotioneel aan toe.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 4?

De avond wordt bij de mannen uiteraard in stijl (dus dronken) afgesloten en laten we niet vergeten dat Thomas na Djamiah wakker wordt. Fabrizio: “Thomas is gedoemd als je het mij vraagt. Trek je grens, want het gaat fout lopen. Ik ga geen medelijden met je hebben.”

Ondertussen vertelt Thomas voor de camera’s hoe leuk Djamiah is en dat het absoluut niet vervelend is om naast een meid als zij wakker te worden. “Hij staat er wel voor open om verleid te worden.” Dat lijkt ons een understatement.

Terwijl Thomas nu al het seizoen aan het maken is, krijgt Yasmin de eerste slechte beelden binnen van haar vriend in de andere villa. Het eerste kampvuur staat vervolgens op het programma. Pommeline huilt, Channah hoeft Quentin niet meer en Fabrizio zit er met zweet tussen zijn billen. Damian is niet blij met de acties en woorden van Shirley.

Met andere woorden, genoeg reden om morgen de nieuwste aflevering te gaan kijken.

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Thomas gaat in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS al de mist in
Sluiten