Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 21 jun 2018

Temptation Island VIPS aflevering 4 gemist? Dit is wat er allemaal gebeurde

Heb je aflevering 4 van Temptation Island VIPS gemist? Het allereerste kampvuur van dit seizoen vond plaats en bijna niemand hield het droog. De eerste vuurpijl ging in aflevering 3 af nadat één van de mannen zijn regels al had verbroken. Drama.

In beide villa’s wordt ’s ochtends nagepraat over de avond daarvoor. De vrouwen maken zich zorgen om de vuurpijl die afging en vooral Gelina vat dat persoonlijk op. Rowena en Rosanna maken zich er niet zo’n zorgen over. En als hun mannen al iets zouden doen zijn ze er zo klaar mee.

De ochtend voor het eerste kampvuur in aflevering 4

Fabiola brengt een ontbijtje op bed bij Niels, die kapot is van zijn eerdere deelname aan Temptation Island. Hij heeft het klaarblijkelijk nooit een plekje kunnen geven dat Rosanna met Alex naar bed ging. En ooooh, hij weet nog niet eens dat Alex weer terug gaat komen als verleider.

Eigenlijk maken alle koppels zich wel zorgen om het drankgebruik van hun partners. Behalve Donny en Amijé, die vinden het juist grappig.

Om de tijd nog even te doden voor het kampvuur wordt in de villa bij de mannen nog een potje levend Twister gespeeld. En uhm… of dat zo verstandig is?! De verleidsters hebben bijna geen kleren aan, en dat vinden de mannen helemaal niet zo erg. Sneaky blikken vanachter hun zonnebrillen. Betrapt.

De beelden voor Donny

Als het eindelijk zover is zijn de koppels toch wel zenuwachtig. Donny mag het spits afbijten want hij krijgt als eerste de beelden van zijn vriendinnetje te zien. Hij ziet een lachende Amijé die een gezellige date heeft met verleider Jay (die overigens super grappig is). Donny is super blij om zijn vriendin te zien en krijgt een warm gevoel en verliefdheidskriebels van Amijé. Smelt.

De beelden voor Amijé

Vervolgens krijgt Amijé de beelden van Donny te zien, die het ook naar zijn zin heeft op het resort. Hij staat met twee dames in zijn kamer en is de tijd volledig vergeten. Toch barricadeert hij vervolgens zijn slaapkamerdeur zodat er niemand in kan en valt hij lekker in slaap.

Amijé moet hiervan huilen, omdat ze zo blij is hem weer te zien en dat hij het ook naar zijn zin heeft. In het tweede fragment ziet ze Donny beerpong spelen en dat vindt ze hilarisch omdat hij dat zo leuk vindt. Echte liefde.

De beelden voor Ruud

Dan is Ruud aan de beurt. Hij krijgt een fragment te zien van Rowena die flink van zich afbijt tijdens de confrontatie met de verleidsters. ‘I eat your fucking heart out‘, schreeuwt ze naar één van de vrouwen. Ruud is eigenlijk heel erg trots, omdat ze laat zien dat ze Ruud dus niet kwijt wil.

In het tweede fragment is Rowena te zien die samen met Karim staat te dansen en vervolgens met hem op date gaat. De reactie van Ruud daarop vinden wij nogal overdreven. Hij vindt het echt niet leuk dat Rowena met Karim danst, maar eerlijk wij zien niks raars op de beelden.

De beelden voor Rowena

Ruud heeft zelf al wat op zijn kerfstok, de vuurpijl ging tenslotte voor hem af en dat krijgt Rowena tijdens het kampvuur te zien. Ruud zegt tegen Kelly dat ze naakt de zee in zou gaan en dat dat de deal was. Rowena moet dit verwerken en had het totaal niet verwacht.

In het tweede fragment staat Charissa tegen Ruud aan te schuren en loopt ze even later achter hem aan de kamer in. Ruud doet er nog een schepje bovenop en zegt tegen de andere mannen: ‘Ik had net wel even last van m’n dop, hoor, toen ze geil ging doen. Toen voelde ik het kriebelen. Ik denk: Ik wil haar echt neuken.’

Voor Rowena is hier de grens overschreven en volgens haar zijn dat woorden die erop wijzen dat het klaar is. Ruud mag vanaf nu doen wat hij wilt want haar hart is al gebroken. Wow, deze hadden wij nog niet aan zien komen.

De beelden voor Stefano

Stefano krijgt maar één fragment te zien en de beelden maken indruk op hem. Hij ziet dat Gelina zijn brief leest en deze elke avond doorleest als houvast. Ze moet huilen en mist duidelijk haar vriendje. Stefano is ontroerd en pinkt een traantje weg, van geluk.

De beelden voor Gelina

De beelden voor Gelina zijn een stukje heftiger, want Stefano heeft nog wel wat uit te leggen over Danique. In het eerste fragment komt Danique verhaal halen bij Stefano over wat er precies tussen hen is gebeurd. Stefano staat op en loopt weg.

In het tweede fragment geeft Stefano toe dat hij met Danique heeft gezoend en dat ze bij hem heeft geslapen. Pijnlijk voor Gelina die hiervan niet op de hoogte was.

De beelden voor Niels

Niels heeft last van stress voordat hij ook maar iets heeft gezien. En blij is hij niet als hij in het eerste fragment ziet dat Rosanna lam is. De regel was namelijk dat ze niet (of bijna niet) zouden drinken. Niels is pissed off want ze heeft bij het eerste kampvuur al een regel verbroken.

Daar voegt hij nog even een quote aan toe: ‘Als ik allergisch ben voor honing, eet ik geen facking pot honing.’ Goed gezegd, Niels. In het tweede fragment zegt Rosanna dat Joël haar grootste temptation is. En Joël voegt daar nog even aan toe dat hij zeker weet dat Rosanna vreemd zal gaan.

De beelden voor Rosanna

Rosanna krijgt verschillende fragmenten te zien van Niels. Op het eerste fragment ziet ze Niels die te veel heeft gedronken en met Fabiola flirt. Op de tweede beelden gaat Niels samen met Fabiola naar binnen om naar de WC te gaan. Echter staat Fabiola halfnaakt op zijn kamer te dansen terwijl hij vanachter een hoekje toekijkt.

Fabiola beweert dat ze zijn pik even heeft aangeraakt. Op het laatste beeld bevestigt Niels tegenover Fabiola dat Rosanna een gemene vriendin is. Oei, dat valt natuurlijk niet goed bij Rosanna. Ze vraagt zich oprecht af of ze nog wel weer doorgaan met hun relatie.

Boze Rosanna

Als alle koppels weer terug zijn in de villa blijken vooral de vrouwen geschrokken te zijn. Rosanna smijt een paar stoelen om en barst vervolgens (net als Gelina) in huilen uit op haar kamer.

Op het andere resort zoekt Niels troost bij Fabiola (die geen slipje aan heeft onder haar rokje). In de sneak preview van aflevering 5 zien we een paar beelden van de rest van de avond. Niels geniet van een dansje dat Fabiola voor zijn neus doet en Rosanna sluit af met de woorden: ‘Ik ben blij dat ik Alex geneukt heb vorig jaar.’ OMG, wij kunnen niet wachten tot aflevering 5 online staat.

Beelden Temptation Island VIPS aflevering 4

Beautify’s Gina en Yasmine keken Temptation Island aflevering 4 met deze week gast Floris. Dit is hun reactie.

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS aflevering 4 gemist? Dit is wat er allemaal gebeurde
Sluiten