Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 28 jun 2018
Leestijd: 3 minuten

Temptation Island VIPS aflevering 5 gemist? Dit is wat er gebeurde

In aflevering 4 van Temptation Island VIPS was het eindelijk tijd voor het kampvuur. En dat heeft er bij veel deelnemers flink ingehakt. Rowena en Rosanna kondigden meteen aan dat hun relatie over was. En ook Niels had zijn twijfels over zijn toekomst met Rosanna. Maar of dat alleen aan Rosanna lag of ook aan de verleidingskunsten van Fabiola, is de vraag.
In Temptation Island VIPS aflevering 5 proberen de deelnemers een beetje te bedaren na de beelden van het eerste kampvuur. Dat lukt de vrouwen nog niet zo goed.

Rowena zegt opgefokt dat iedereen kalm moet blijven, maar vooral Rosanna kan niets anders dan huilen. En dat terwijl Niels nog niets heeft gedaan. Nou ja, hij keek onder het rokje van Fabiola.

Alleen Amije is happy. Zij had goede beelden gezien van Donny. Hij was namelijk weer helemaal verliefd geworden op zijn vriendin en dat kreeg Amije te zien.

Maar wat ze nog niet zag is dat Donny in aflevering 5 op een wel heel gezellige date ging met Danique. Tijdens die date worden ze allebei flink bezopen. En we zien een flash forward van hen dat ze elkaars hand vast houden. Oké dan.

We weten niet zo goed hoe we ons hier over moeten voelen. Want yes, meer drama. Maar Donny en Amije waren oprecht het leukste stel van het seizoen. En we gunnen hen een gelukkige afloop.

Temptation Island VIPS aflevering 5

Gelina probeert zichzelf te herpakken in deze aflevering. Na het kampvuur zat ze in zak en as, maar ze besluit nu om positief te blijven en af te wachten of Stefano daadwerkelijk de fout in gaat. Misschien loopt het allemaal wel goed af, denk ze. Tja, zou kunnen natuurlijk.

Niels zei na de kampvuurbeelden dat hij klaar was met Rosanna. Maar de ochtend erop is hij toch weer wat bij zinnen gekomen. ’Ik heb nog even nagedacht en tja ik heb eigenlijk nog niks gezien, dus het is nog even afwachten.’

Ruud had het ondertussen flink moeilijk en dat geeft hij ook toe. Hij had natuurlijk in aflevering 3 al flink last van z’n dop gekregen. Want ja, die lul waar zeven kraaien op passen, die wilde wel weer even wat ondernemen.

Gelukkig had hij inmiddels een aftrekschema opgezet. In aflevering 5 werkt hij daar op z’n dooie gemakkie even aan, onder de douche. En ja, hier zijn beelden van. Maar dan.

Dan komt Charissa de badkamer binnen. En Ruud vindt dat geen probleem. Ondertussen zien we ook nog een aantal andere verleidsters in zijn slaapkamer. Wij waren al perplex tijdens het kijken, dus we kunnen wel raden hoe Rowena gaat reageren als ze de beelden ziet…

Alex komt in aflevering 6 terug naar Temptation Island

Aan het einde van de aflevering is er nog een verrassing voor de deelnemers. Zwanetta duikt op als extra verleidster. En we zien een flash forward naar volgende week, wanneer Alex zijn entree maakt.

Alex zegt dat hij weer vieze dingen gaat doen met Rosanna en eerlijk, dat zou ons niets verbazen. In aflevering 5 zegt ze namelijk al dat ze geen spijt heeft dat ze seks heeft gehad met Alex.

Een ding weten we wel: niemand komt volledig ongeschonden terug naar Nederland.

Beelden Temptation Island aflevering 5

Beautify’s Yasmine en Gina keken de aflevering samen met gast Steven. Hun reactie zie je hier:

Wil je ook de aflevering kijken door de ogen van de deelnemers? je kunt hier maskers downloaden: Lol! Bekijk aflevering 5 van Temptation Island VIPS door de ogen van de deelnemers zelf

maskers temptation island vips deelnemers downloaden

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS aflevering 5 gemist? Dit is wat er gebeurde
Sluiten