Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 5 jul 2018

Temptation Island VIPS aflevering 6 gemist? Dit is wat er PRECIES gebeurde

Yes, yes, yes. De tijd van onbezorgdheid is voorbij. Want Alex is terug gekeerd als verleider in Temptation Island VIPS aflevering 6. En dat jongens, heeft de gemoederen flink opgeschut.

Vorige week bleven we achter met een flash forward naar Temptation Island VIPS aflevering 6, waarin Alex zijn entree zou maken. En ja ja, dat moment is eindelijk aangebroken. De beste man is terug. En hoe. Want iedereen wordt gek.

Alex is terug in Temptation Island VIPS

Of nou ja, iedereen. Voornamelijk Niels dan. En Rosanna ook. Alex maakte zijn entree in het huis van de mannen. Hij verscheen op een balkon – sowieso al een briljante setting – en vanaf daar riep hij naar Niels: ’Ik ga weer vieze dingen met je meisje doen’.

Niels schrok zich natuurlijk het apelazarus. Want hij is nog altijd gebroken door het feit dat Rosanna was vreemdgegaan met Alex. Toch probeerde hij zich sterk te houden. Want ze had immers spijt van haar daden. Ze waren opnieuw begonnen. En ze zou toch niet echt zo dom zijn om opnieuw met Alex het bed in te duiken?

Uh huh, denken wij. Want de bewijzen dat dat wel is gebeurd stapelen zich inmiddels op en op. Lees maar hier.

Maar dat terzijde, terug naar de aflevering. Rosanna vond het in eerste instantie drie keer niks dat Alex er weer was. Ze zag hem, gunde hem geen blik waardig en liep vervolgens stampvoetend naar haar slaapkamer. Om vervolgens toch maar weer terug te keren, want het was toch wel een beetje een emotionele reactie van haar. Meen je.

Temptation Island VIPS aflevering 6: het tweede kampvuur

In Temptation Island VIPS aflevering 6 was het ook weer tijd voor het kampvuur en dat was toch wel waar we allemaal op wachten.

Gelina en Stefano kregen als eerste beelden van elkaar te zien. En die waren eigenlijk best goed. Gelina houdt haar hoofd redelijk koel en Stefano is blij dat hij zijn vriendin happy ziet.

Dan Donny en Amije. Donny krijgt letterlijk het sufste beeld ooit te zien van zijn vriendin, namelijk dat ze gaat snorkelen tijdens haar date. Maar verder valt er natuurlijk ook niets spraakmakends te laten zien. Amije ziet Donny tijdens zijn date met Danique en die twee hebben het wel erg gezellig. Donny heeft flink gezopen en zegt dingen als: ’Als ik vreemd zou gaan, zou ik dat niet hier doen, maar doe ik het wel thuis.’ Toch is Amije totaal niet van haar stuk gebracht.

Rowena heeft zich voorbereid op het ergste, dus de beelden van Ruud vallen haar alleszins mee. Hij doet niets, het zijn de verleidsters die achter hém aanzitten. Ons valt het op dat Ruud eigenlijk nooit iets liefs of überhaupt positiefs zegt over Rowena, maar goed.

En dan is het de beurt aan Niels en Rosanna. Rosanna was na het eerste kampvuur in woede uitgebarsten. Ze was met stoelen gaan gooien en had geroepen dat ze Alex nog een keer wilde doen en samen met hem een pornofilm zou gaan maken, die ze naar Niels zou sturen. Inmiddels was ze wat bekoeld, maar Niels kreeg alsnog deze beelden te zien.

Dat in combinatie met de terugkeer van Alex, zorgde ervoor dat er iets brak in Niels. Je zag zijn hart gewoon breken tijdens het kampvuur. Rosanna had hem gepakt op de plek waar hij het kwetsbaarst was. Hij kon maar moeilijk zijn tranen bedwingen en eerlijk, wij ook.

Niels was er na het zien van deze beelden zeker van. Zijn relatie is voorbij. We hopen dat hij dat volhoudt, want hij verdient iemand die beter voor hem is dan Rosanna.

Temptation Island VIPS aflevering 7

De flash forwards naar volgende week, Temptation Island VIPS aflevering 7 beloven ook veel goeds. Want we zagen Donny hand in hand met Danique. Eh, what?! En Stefano gaat helemaal uit zijn dak met een champagnefles. Als dat maar goed gaat…

Hier kun je zien wat wij van de aflevering vonden:

Zelf maskers downloaden? Kun je hier doen.

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS aflevering 6 gemist? Dit is wat er PRECIES gebeurde
Sluiten