Heftig! Fabrizio en Quentin maken een einde aan hun relatie in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS

Morgen is het zover, dan staat alweer aflevering 6 van Temptation Island VIPS online. Het belooft een heftige aflevering te worden, want de kandidaten gaan weer naar het kampvuur. In de teaser zagen we al dat Quentin zijn tranen lekker laat rollen. Zijn dit vroegtijdige kraamtranen of is er iets anders aan de hand? En Fabrizio spreekt duidelijke taal: hij is klaar met Pommeline.

De Temptation-game is aan, zelfs de mannen beginnen zich nu ernstige zorgen te maken om hun vriendinnen. In aflevering zes zien we dat Quentin zijn vertrouwen in Channah totaal verliest, want hij spreekt duidelijke taal bij het kampvuur. Maar de vrouwen zijn ook in paniek, zeker nu er aan het einde van aflevering 5 een vuurpijl bij hen afging.

Quentin verliest al het vertrouwen in Channah en barst in tranen uit

Tijdens het tweede kampvuur zien we dat de mannen geconfronteerd worden met het gedrag van hun partners en wat ze daarop te zeggen hebben is bizar. Vooral de uitspraken van Fabrizio doen veel stof opwaaien, maar daar komen we later op terug.

Quentin verliest het helemaal als hij ziet hoe losjes zijn Channah is geworden, ze giechelt, flirt en kruipt zelfs onder de dekens. Quentins emmer stroomt over en hij spreekt duidelijke taal. “Ik zie een Channah die echt een jongen leuk vindt. Mijn vertrouwen is van 90% naar 20% gegaan, dit is voor mij een teken dat ze mij losgelaten heeft. Ik denk bijna dat ik game-over ben.”

Fabrizio zegt nu al dat hij bij Pommeline weg wil

Dat haantjes-gedrag van Fabrizio is inmiddels niets nieuws meer, maar met deze uitspraak overtreft hij alles. Nadat hij de beelden van een huilende Pommeline zag zegt hij dat hij zicht vernedert voelt. Wij vragen ons even af waarom, maar misschien wordt dit nog duidelijk in de aflevering. Eenmaal in de villa zegt hij tegen Julia dat hij er klaar mee is. “Ik ben nu al aan het bedenken hoe ik dat bed uit m’n huis ga krijgen.” Oké, duidelijk.

Thomas doet sneaky als hij denkt dat de zenders uitstaan

Herinneren jullie je Haroon nog uit Temptation Island seizoen 1? Thomas begint een beetje op hem te lijken, want zodra hij denkt dat hij niet gefilmd wordt zet hij zijn masker af. “Zenders af. Kunnen we ook ergens gewoon neuken nu?” vraagt Thomas. Wij hopen voor Yasmin dat dit een hele lompe grap is, maar daar lijkt het niet op…

Lees ook: Wauw! Je kunt nu verblijven in de Temptation Island VIPS villa’s van dit jaar en het is €€€

Reageer op artikel:
Heftig! Fabrizio en Quentin maken een einde aan hun relatie in de volgende aflevering van Temptation Island VIPS
Sluiten