Renée
Renée | LinkedIn Life 6 aug 2019

Het is zover! Channah gaat eindelijk vertellen dat ze zwanger is in de volgende aflevering van TI VIPS

We dachten stiekem dat we het ergste misschien al gehad zouden hebben, maar Temptation Island VIPS aflevering 7 wordt nóg heftiger dan de vorige aflevering. De Beautify redactie vertelt je alvast wat jou te wachten staat morgen.

Bereid je voor om geshockeerd te worden, want Temptation Island VIPS aflevering 7 wordt niet mals. In iedere aflevering zie je de spanning opbouwen en de verleiding toenemen. Morgen ontploft de bom, geloof ons.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 7?

Seizoen twee is het pittigste seizoen van Temptation Island dat we in jaren hebben gezien. En er is nog niet eens iemand vreemdgegaan, moet je nagaan. In aflevering 7 gaat het in ieder geval helemaal los, want ie-de-reen is boos. Vooral Quentin.

Fabrizio is nog steeds pissig

Fabrizio krijgt de kampvuurbeelden maar niet uit zijn hoofd. Hij denkt dat Pommeline hem totaal niet mist en al bezig is met zijn tatoeages van haar been te krijgen. Maar dat is natuurlijk helemaal niet het geval.

Quentin slaat alles kort en klein

Quentin voelt ondertussen álle gevoelens die een mens kan hebben in een nanoseconde. Het ene moment huilt hij, het volgende moment slaat hij vol agressie de ventilator kapot. Wat hij nog niet weet is dat Channah bij haar kampvuur Yolanthe apart neemt om te vertellen dat ze zwanger is én dat ze dus snel herenigd worden. Gelukkig vindt hij troost bij verleidster Laetitia.

Channah groeit nog meer naar Mitch toe

Channah heeft eerder aangegeven dat ze met Quentin niet goed kan praten. Met verleider Mitch kan ze dat wél en hij ziet in aflevering 7 zijn kans om haar nog meer in te pakken. Hij weet bij haar te ontfrutselen dat Quentin schijnbaar hartstikke onzeker is.

Relaties worden verbroken

Yasmin is ondertussen in tranen. Als Yolanthe haar vraagt hoe ze nu over haar relatie denkt, zegt Yas: “Welke relatie?” De tranen raken je bijna, hoewel we weten dat ze natuurlijk niet helemaal samen waren vóór ze naar Thailand vlogen.

Maar daar blijft het niet bij. Channah: “Mijn relatie is over.” Shirley: “Ik hoef hem toch niet meer te hebben.” Pommeline: “What the f* is zijn probleem man?”

Het beloof weer een emotionele rollercoaster te worden.

Meer over Temptation Island VIPS:

 

 

Reageer op artikel:
Het is zover! Channah gaat eindelijk vertellen dat ze zwanger is in de volgende aflevering van TI VIPS
Sluiten