Renée
Renée | LinkedIn Life 15 aug 2019

Yasmin laat zien dat payback een b*tch is en maakt Thomas helemaal kapot in de nieuwste Temptation aflevering

Het dramaniveau is HOOG in Temptation Island VIPS. Met aflevering 8 op het programma kunnen we niet wachten om te zien of Channah en Quentin elkaar in de armen vallen of de haren uit elkaars hoofd trekken. We hopen stiekem op het eerste, maar we verwachten het tweede.

Ik – Beautify’s Renée – heb Temptation Island VIPS aflevering 8 alvast op Videoland gekeken. In dit artikel praat ik je zoals gewoonlijk weer helemaal bij over de belangrijkste details van deze week.

Temptation Island VIPS aflevering 8

Het kampvuur sloeg in als een bom. Dit keer niet alleen bij de kandidaten, maar ook bij Yolanthe. Channah vertelde vorige week dat ze vlak voor haar deelname aan Temptation Island VIPS erachter kwam dat ze in verwachting is. Hoe nu verder? Dat krijgen we in aflevering 8 te zien.

De heftige ontmoeting tussen Channah en Quentin

Het feest in Ban Suriya wordt bruut verstoord door Kaj. Hij komt Quentin ophalen voor dé ontmoeting met Channah. Bij het kampvuur vertelt ze rustig wat ze de afgelopen zeven dagen heeft gezien en meegemaakt. Het duurt welgeteld anderhalve minuut voordat hij compleet ontploft.

“Zijn hand zit om jouw buik heen. Denk je dat ik geen gevoel heb? Ik heb elke dag gezegd dat ik voor je wil vechten. Je weet toch dat dit Temptation is, denk je dat ze laten zien dat ik aan het huilen ben?” Hij lijkt compleet radeloos.

Channah: “Ik weet dat ik te ver ben gegaan. De hele periode wist ik wel waar ik mee bezig was. Ik heb het spelletje heel goed gespeeld om antwoorden te krijgen op mijn vragen.”

Ondanks dat Quen zo boos is, is het super lief hoe hij tegen Channah zegt dat hij 1. een goede vader wil zijn voor hun kind en 2. bij haar wil blijven. En dat hij hoopt dat zij dat ook wil. Dan komt het: ze weet niet of ze met hem verder wil en dan ontstaat er kortsluiting in zijn hoofd. Arme Quentin. Arme Channah.

Yasmin is pissed the F off

Terug naar Villa Spice. Yasmin trilt nog steeds van woede na de heftige beelden die ze te zien en te horen kreeg van haar lover Thomas. Deze relatie is sowieso overrrr, want de meid heeft het officieel helemaal gehad met hem en zijn vieze praatjes.

De fotolijst gaat af

De sfeer is bij de vrouwen al naar -10 gegaan door het heftige kampvuur, maar bij de mannen is de spanning al helemaal om te snijden. In beide villa’s komt er een bericht binnen op het fotolijstje. Channah vertelt de meiden wat de situatie is en met tranen in de ogen nemen ze via dit bericht afscheid van elkaar.

In Ban Suriya zijn de mannen minstens zo verbaasd. Waarom Laetitia in tranen uitbarst is ons de vraag, misschien omdat ze met een man heeft gezoend die wist dat zijn vriendin zwanger was? Ineens beseft iedereen waar ze aan meedoen. Laetitia biecht op dat Quentin met haar verder wilde na Temptation, waardoor haar hart nu compleet verscheurd is.

Het nieuwe koppel maakt hun entree

Exit Channah en Quentin, welkom Orpheo en Liessinde. We zijn over de helft met de opnames en afleveringen van Temptation Island VIPS en er wordt een nieuw koppel geïntroduceerd. Ze hebben wel een goede reden om mee te doen. Orpheo is weleens de mist ingegaan en wil zijn vriendinnetje laten zien dat hij echt voor haar gaat.

Truth or dare

De afleveringstitel is Truth or Dare en aan het einde van aflevering 8 komt dat eindelijk aan bod. Dit is hét moment waarop Yas met Stuwey gaat zoenen en dat gaat Thomas een vuurpijl opleveren. Zij kan vuurwerk terug verwachten, want hij likt de borsten van Daniëlle. Oh, oh, oh, je snapt vast wel dat de volgende aflevering weer té heftig wordt als Thomas de beelden ziet bij het kampvuur.

Tot volgende week. 🔥

Reageer op artikel:
Yasmin laat zien dat payback een b*tch is en maakt Thomas helemaal kapot in de nieuwste Temptation aflevering
Sluiten