Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 20 jul 2018

Temptation Island VIPS aflevering 8 gemist? Lees hier wat er gebeurde

In aflevering 7 van Temptation Island VIPS zagen we dat de mannen een poging deden om hun zender uit te doen, waardoor ze onbeperkt konden roddelen. Ze hebben het overduidelijk moeilijk met de verleidingen en maken zelfs plannen om in Nederland vreemd te gaan. In aflevering 7 van Temptation Island VIPS zagen we dat de mannen een poging deden om hun zender uit te doen, waardoor ze onbeperkt konden roddelen. Ze hebben het overduidelijk moeilijk met de verleidingen en maken zelfs plannen om in Nederland vreemd te gaan.

Temptation Island VIPS aflevering 8 gemist?

Het was natuurlijk wachten tot de vrouwen deze beelden te zien zou krijgen en jaha, in Temptation Island VIPS aflevering 8 is het zover. De vrouwen hebben namelijk een kampvuur, maar de mannen niet. Vreemde plottwist hè, maar we snappen het wel. RTL wil de boel natuurlijk een beetje uitsmeren en meer afleveringen online zetten. En ach, daar zeggen wij zeker geen nee tegen.

Maar voor het kampvuur zien we eerst nog dat Niels steeds verliefder wordt op Fabiola. Ze slapen samen en later in de aflevering, verhuist zij zelfs naar zijn kamer. Er is – voor zover we weten – nog geen seks geweest, maar de spanning is er zeker en de gevoel ook.

Rosanna is ondertussen WOEST op Alex. Hij besluit namelijk zomaar bij haar in bed te kruipen. En zij is als de dood dat Niels dat ziet. Alex weet het echter slim te spelen. ’Ik ga daar gewoon even liggen, snap je. Gewoon met kleren aan. Ik bedoel, je ligt in een bed van 5 meter breed en ik lig gewoon daar. Ik zie het probleem niet eigenlijk,’ zegt hij.

Rosanna en Rowena lijken echter nog niet overtuigd. Maar dan krijgt Alex een ingeving. ’Lekker belangrijk dat ik in dat bed heb gelegen. Laat Niels dat ook maar even zien. Dan beseft hij het misschien wel weer. Van kut, misschien kan ik haar wel kwijtraken. Is alleen maar goed eigenlijk.’ Rowena: ’Ja! Ja!’

Dit gebeurde er in Temptation Island VIPS aflevering 8

Ook staat er voor iedereen nog een groepsdate op de planning. De mannen gaan met de verleidsters naar het strand. De vrouwen gaan varen met de verleiders. Maar dan, dan komt de boot ‘per ongeluk’ (expres natuurlijk) in de buurt van de mannen. En de vrouwen kunnen met een verrekijker precies zien wat de mannen doen.

Rosanna ziet Niels innig met Fabiola in de zee. Rowena springt het water in om naar Ruud toe te zwemmen en hij komt op zijn beurt ook op haar af. Ook Stefano zet het op een zwemmen om Gelina weer te zien. Maar Donny, weet niet wat ‘ie met zichzelf aan moet.

Zodra hij de boot ziet, loopt hij weg. Pardoes de andere kant op. En dat valt bij Amije niet in goede aarde. Ze wil dat hij ook voor haar vecht, naar haar toe zwemt. En ze vraagt zich af of hij haar nog wel leuk genoeg vindt of dat hij zich heeft bedacht.

Zelf weet Donny dat ook allemaal niet meer, wordt langzaam duidelijk. Danique is echt zijn temptation. En van hem kan de vakantie niet lang genoeg duren. ’Ik wil wel een weekje bijboeken,’ zegt hij gekscherend.

Het kampvuur hakt er flink in bij de vrouwen

Dan is het voor de vrouwen tijd voor het kampvuur. En voor niemand zijn de beelden echt fantastisch. Oke, er zijn nog geen seksuele handelingen geweest, maar de mannen zijn niet echt respectvol naar hun vriendinnen.

Ook zien ze het beeld van de mannen als ze aan het roddelen zijn, zonder zender. ‘Kansloos’ noemen de vrouwen dat. Ze zijn duidelijk aangeslagen.

Rosanna weet het nu écht zeker: ze gaat knuffelen in bed met Alex. Want Niels deed dat ook met Fabiola.

Doet-ie-t-of-doet-ie-t-niet?!

De aflevering eindigt natuurlijk weer in spanning: Fabiola vraagt Niels mee onder de douche. Doet-ie-t-of-doet-ie-t-niet?!

Beelden Temptation Island VIPS aflevering 8

Beautify’s Yasmine en Gina keken de aflevering met gast Mark. Dit is hun reactie:

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS aflevering 8 gemist? Lees hier wat er gebeurde
Sluiten