Renée
Renée | LinkedIn Life 21 aug 2019

Sensatie! Er is nog nooit zoveel wraak genomen als in de volgende Temptation Island VIPS aflevering

Het is weer smullen geblazen voor sensatiezoekers, want Temptation Island VIPS 2019 stelt niet teleur. Gelukkig staat aflevering 9 bijna op het programma. Hoog tijd om je alvast bij te praten over wat er in deze heftige aflevering gaat gebeuren.

In de vorige aflevering namen Channah en Quentin afscheid en namen Orpheo en Liessinde hun plaats in. Het was raar, het was awkward en we weten niet wat we ervan vinden. Wat we in ieder geval wel weten is wat er in Temptation Island VIPS aflevering 9 gaat gebeuren.

Wat gebeurt er in Temptation Island VIPS aflevering 9?

We kunnen je alvast één ding vertellen: er gebeurt veel. Heel veel. Met een kampvuur op het programma rekenen we alvast op drama. Laten we beginnen bij Thomas.

Thomas breekt bij het beeld op zijn fotolijstje

Yasmin is hier om wraak te nemen, dus met alle plezier zoende ze Stuwey vol op de mond. Dit komt natuurlijk bij Thomas terecht. Zijn fotolijstje gaat af en hoewel we niet kunnen zien wát de boys te zien krijgen, kunnen we het wel raden.

Damian: “Ik zie Thomas echt in 20.000 stukjes opbreken.” Een wilde gok: Thomas heeft ongetwijfeld geen idee waar hij dit aan verdiend heeft.

Orpheo laat zien wat voor playboy hij is

Orpheo weet zijn vriendinnetje met zijn woorden misschien wel in te palmen, wij zijn niet zo gek. Op date vertelt een verleidster hem dat ze ’s avonds misschien wel naar zijn kamer komt. Hij zegt dat het mag. Gast, serieus? We hopen dat dit een knap staaltje knip- en plakwerk van de productie is, want dit is niet oké.

Er wordt wraak genomen

Yasmin denkt dat ze Thomas een koekje van eigen deeg geeft. Maar wat zij kan, doet hij nog veel erger. Daniëlle vertelt alvast dat hij er helemaal klaar mee is. De zoen die hij haar geeft is vast nog maar een topje van de ijsberg… Dit belooft weinig goeds.

Temptation Island VIPS aflevering 9 staat morgen om 09:00 uur op Videoland.

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Sensatie! Er is nog nooit zoveel wraak genomen als in de volgende Temptation Island VIPS aflevering
Sluiten