Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 22 juni 2018

Het is bijna zo ver! Dit is wanneer verleider Alex Maas te zien zal zijn in Temptation Island VIPS

We weten al een tijdje dat verleider Alex Maas terugkomt in Temptation Island VIPS. Dat er drama gaat komen is één ding wat zeker is, maar na aflevering 4 weten we ook wanneer hij aankomt in het resort. Maak je borst maar nat Rosanna.

Niet alleen de VIPS Niels en Rosanna zijn bekend van een eerder seizoen van Temptation Island, er keren nóg een paar bekende koppies terug. Zwanetta zal binnenkort haar entree maken en Alex Maas komt terug om Niels te pesten (arme jongen).

Alex Maas is terug

In de promobeelden van Temptation Island VIPS kon je al zien dat Alex Maas terugkomt als verleider. Dat doet hij op zijn eigen legendarische manier: “Ik ga wéér vieze dingen doen met je meisje.” Wij weten zeker dat Niels instort als hij hierachter komt, want in aflevering 3 liet hij al tranen om Rosanna.

We wisten nog niet wanneer Alex precies zou verschijnen maar na aflevering 4 weten we dat wel. In de sneak preview aan het einde van de aflevering zien we namelijk een mysterieuze verleider arriveren. Bijna niemand is zo groot en breed als Alex dus dat moet hem wel zijn.

Wij kunnen nu al niet wachten tot volgende week donderdag als Alex zijn vertrouwde positie binnen het programma weer inneemt. Drama.

Beelden Temptation Island VIPS Aflevering 4

Beautify’s Gina en Yasmine keken Temptation Island aflevering 4 met deze week gast Floris. Dit is hun reactie.

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Het is bijna zo ver! Dit is wanneer verleider Alex Maas te zien zal zijn in Temptation Island VIPS
Sluiten