Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 19 feb 2018

Meen je niet! Er komt misschien een Temptation Island met BN’ers

We dachten dat Temptation Island niet beter kon. Want het is nu al een geweldig programma, waarin relaties kapot gaan, mensen seksen op tv en de deelnemers en verleiders gewoon de meest hilarische uitspraken allertijden doen. Maar geloof ons, het kan wél beter.

Want wat zou het programma nou nog smeuïger maken? Dat vroegen de maker zich ook af. En wat ze hebben bedacht is briljant, namelijk Temptation Island Vips, oftewel, met BN’ers.

Roddelen over mensen die hun leven vergooien is namelijk nóg leuker als je de mensen die meedoen kent. Of nou ja, als je het idee hebt dat je ze kent of als ze bekend zijn van tv.

Wij fronsten eerst onze wenkbrauwen bij dit nieuws, want ECHT WAAR?! Maar eigenlijk is het helemaal nog niet zo gek, want er deden immers ook BN’ers mee aan Adam zkt Eva en daarvoor moesten ze de hele tijd naakt op het strand paraderen…

Temptation Island Vips met Bn’ers

Er is nog niet veel duidelijk over Temptation Island Vips, maar we weten wel dat verschillende BN’ers zijn gevraagd voor het programma. Namelijk Tony aka Sterretje heeft aan ons laten weten dat hij is benaderd.

Beautyblogger Mascha Feoktistova vertelde in een vlog al dat zij en haar lover Gregor zijn gevraagd voor het programma. Wat ze echt een hele eer vinden, aangezien ze mega fan zijn van Temptation Island.

Zij zijn niet de enigen die zijn gevraagd voor ‘de ultieme relatietest’. Zo laten Pauline Wingelaar (Echte Gooische meisjes), Jessie Jazz Vuijk en influencer Kalvijn in deze video van Radio 538 weten dat ze zijn benaderd.

Ook hoorden we in de wandelgangen dat Nikki van Nikki Tutorials is gevraagd (maar dit heeft ze nog niet bevestigd aan ons).

Volgens onze informatie hebben alle bovenstaande mensen het verzoek om deel te nemen afgewezen. Maar ja, of dat waar is, is natuurlijk een tweede. Wij zijn heel benieuwd hoe dit zich verder gaat ontwikkelen.

Reageer op artikel:
Meen je niet! Er komt misschien een Temptation Island met BN’ers
Sluiten