Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 25 juni 2018

Ghetto chick Charissa zegt ‘sorry’ tegen Rowena na uitbarsting in Temptation Island VIPS

"Jij huilt, jij huilt, jij huilt en jij gaat huilen op het eerste kampvuur", waren de harde woorden van Charissa tijdens de confrontatie met Rowena. Wij vinden de casting van het programma briljant gedaan want Charissa en Rowena zijn allebei ghetto en dat is precies waar Ruud op valt.

Gelijk had Charissa wel, want op het eerste kampvuur barstten alle vrouwen in huilen uit. Alleen Amijé moest huilen van geluk, want ja Donny is gewoon hartstikke lief (smelt).

Charissa en Rowena zoeken ruzie

Rowena dacht even dat ze de enige ghetto chick in het resort in Mexico was, tot ze Charissa zag. De twee blijken nogal aan elkaar gewaagd en Charissa haalt tijdens de confrontatie het bloed onder Rowena’s nagels vandaan. Smullen voor ons.

‘Don’t hate the player, hate the game.’ We moeten zeggen dat Charissa daar wel een punt heeft. En dat ze een spelletje speelt met Rowena moge duidelijk zijn na een interview met Olcay Gulsen in Temptation Gossip. Daarin geeft de Amsterdamse toe niet zo stoer te zijn als ze overkomt op TV.

Het is maar een spelletje

Volgens Charissa was het allemaal maar een spelletje en valt ze ook niet op Ruud. Ze is zelfs zo geschrokken van haar gebekvecht met Rowena dat ze in het programma haar excuses aanbiedt aan Rowena.

Wij willen heel graag geloven dat Charissa in het dagelijks leven niet zo ghetto is, maar eerlijk… zolang het programma nog bezig is vinden wij het niet erg om een beetje pit in haar te zien. Heerlijk mens.

Temptation Island aflevering 4

Wil je weten wat er allemaal op het eerste kampvuur gebeurde? Check dan hieronder onze video review:

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Ghetto chick Charissa zegt ‘sorry’ tegen Rowena na uitbarsting in Temptation Island VIPS
Sluiten