Roddelqueen Michella Kox weet het zeker! Donny Roelvink doet mee aan Temptation Island VIPS

Zit jij ook zo te balen dat Temptation Island is afgelopen? We missen nu al onze wekelijkse dosis entertainment op de donderdagavond. Maar, gelukkig weten we ook dat op 9 juni al het nieuwe seizoen van Temptation Island begint, mét BN’ers. Yesss.

We wachten allemaal in spanning af welke koppels er mee gaan doen aan Temptation Island VIPS. Verschillende namen doen al de ronde en volgens roddelqueen Michella Kox is het zeker dat Donny Roelvink mee doet aan Temptation Island VIPS.

Donny Roelvink

Eerst kende we alleen zijn (veel te zongebruinde) vader, daarna zijn mega knappe broer, maar uiteindelijk kwam ook Donny op de voorgrond te staan. Samen met Dave opende hij café Hermanos en sindsdien is hij net zo populair als de rest van zijn familie.

Tot groot verdriet van heel veel single meisjes in Nederland blijkt Donny een vriendin te hebben. Amijé Roos van der Laan wist Donny’s hard te veroveren, jammer voor ons, maar alles kan kapot. Dat heeft Temptation Island afgelopen seizoen ook maar weer eens bewezen. Dus wie weet is hij binnenkort wel weer beschikbaar.

Hoe weten we zeker of Donny mee doet?

Michella Kox houdt zich al weken bezig met de laatste roddels en updates van Temptation Island. Half Nederland helpt haar daarbij en een oplettende volger van Michella heeft een interessante foto naar haar doorgestuurd.

We weten dat het nieuwe seizoen is opgenomen in Mexico en dat het nu wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels. En laat nou net Donny gespot zijn op het vliegveld van Houston samen met presentator Kaj Gorgels. Wij weten zeker dat één en één twee is, en Michella legt het ons ook nog even uit:

Reageer op artikel:
Roddelqueen Michella Kox weet het zeker! Donny Roelvink doet mee aan Temptation Island VIPS
Sluiten