Renée
Renée | LinkedIn Life 27 aug 2018

Holy sh*t! Niels biecht op dat de mannen ‘teringlam’ waren bij het kampvuur

Bedank Niels en Rosanna maar voor hun YouTube-kanaal, want het levert bijzonder juicy informatie op. Niels onthult dat de mannen namelijk knetter dronken waren tijdens het Temptation Island VIPS kampvuur. En daar willen we natuurlijk alles over weten.

Je leest het inderdaad goed, tijdens één kampvuur van Temptation Island VIPS waren de mannen dronken. Als je ook zo’n persoon bent die niks doorhad vallen de puzzelstukjes nu op hun plaats.

Dronken in Temptation Island VIPS

Wat blijkt? De boys waren zo zenuwachtig voor het derde kampvuur dat ze stiekem een fles wodka meenamen in de bus. Jawel, in de bus die hen naar Kaj en de vreselijke beelden bracht.

Om zichzelf moed in te drinken ging de dop natuurlijk van de wodkafles af. Als je dit vergif zelf ook drinkt weet je dat het niet héél lang duurt voordat je katjelam bent. Dus waren de mannen dronken voordat ze überhaupt de beelden onder ogen kregen.

Hele fles leeg

Sterker nog, volgens Niels is de hele fles opgegaan. DE HELE FLES. LOL. ‘Als mensen met die gedachte het kampvuur opnieuw zouden kijken, waar we allemaal teringlam waren, dan kijk je op een hele andere manier.’

Oh, je bedoelt dat we nu begrijpen waarom je zo agressief reageerde op de cameraman, Niels? Ja, nu snappen we waarom je zo gek deed.

Bekijk hier de video waarin Niels het grote geheim opbiecht:

Kunnen we het nog even hebben over het onderbroekje van Niels?

Reageer op artikel:
Holy sh*t! Niels biecht op dat de mannen ‘teringlam’ waren bij het kampvuur
Sluiten