Isis van Graas
Isis van Graas Life 25 jun 2019
Leestijd: 1 minuut

HEFTIG! Temptation Island VIPS wordt nog dramatischer door deze nieuwe toevoeging aan het programma

Eindelijk is het zover: het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS gaat deze week van start. Tijdens de persdag hebben we de koppels van seizoen 2 gesproken en de eerste aflevering van ons favoriete programma alvast mogen kijken. Één ding is zeker, dit seizoen wordt heftiger, beter en heter dan de alle voorgaande seizoenen.

Donderdag is het zover en is de eerste aflevering te zien op Videoland. Wij hebben ‘m al gezien en verklappen alvast een dramatisch extraatje, waardoor dit seizoen een nieuwe twist krijgt.

Lees ook: Wil je lekker slapen vannacht? Dankzij deze tips houd jij je hoofd en huis koel tijdens de hittegolf

Aflevering 1 van Temptation Island VIPS

Met kippenvel keken we naar de intro van de allereerste aflevering van seizoen 2. Nadat de koppels gescheiden werden en hun eerste nacht in de villa hadden doorgebracht, werden de verleiders en verleidsters geïntroduceerd. Voor veel drama en verleiding zijn er dit jaar nog meer verleiders en verleidsters ingezet om de Temptation koppels uit te dagen.

Extra beelden

Maar dat was niet het enige, want de presentatoren vertelden de deelnemers dat er een tablet in een fotolijstje op hun nachtkastje is geplaatst voor NOG MEER BEELDEN.

Op de beelden zijn video’s te zien van hun partners uit het andere resort. De deelnemers kunnen ervoor kiezen de beelden wel of niet te bekijken en het kan maar twee keer afgespeeld worden. Hoor je een geluid uit het fotolijstje komen? Dan betekent het dus dat er schokkende beelden uit de andere villa voor je klaarstaan.

We zijn benieuwd of de bekende koppels de extra beelden, extra verleiding en extra drama kunnen trotseren en het resort met vlag en wimpel verlaten.

Lees ook: 8 tekenen dat jullie meer zijn dan alleen friends with benefits

Reageer op artikel:
HEFTIG! Temptation Island VIPS wordt nog dramatischer door deze nieuwe toevoeging aan het programma
Sluiten