Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 19 aug 2018

Dit waren de grappigste momenten van Temptation Island VIPS en ja de kraaien van Ruud horen daar natuurlijk bij

We zijn een beetje verdrietig dat Temptation Island VIPS tot een einde is gekomen en daarom blikken we nog maar een keer terug op de grappigste uitspraken en momenten van dit seizoen. Wedden dat jij ook niet meer bijkwam?

De veel te zware bloempot

Rosanna was boos, wanneer niet, en flipte helemaal. Op haar torenhoge hakken (hoe dan?!) smeet ze eerst een glas wijn op de grond en stevende ze af op een enorme bloempot. Ze bundelde al haar krachten maar dat bleek helaas toch niet genoeg om deze reusachtige pot omver te krijgen. Het leverde in ieder geval hilarische beelden op.

Zeven kraaien

De zeven kraaien van Ruud zijn je misschien wel het meest bijgebleven dit seizoen, want ja.. hoe beschrijf je beter dan hij hoe groot je lid is? Overigens heeft hij zijn uitspraak genuanceerd nu hij in zijn instagrambio heeft staan: 7 kraaien was overdreven. De held.

De openingsact van Zwanetta:

Een gesluierde dame in buikdans-outfit (waarom eigenlijk?) verscheen ineens op het strand bij de dames. ‘Ik ga naar de andere villa, veel plezier. Fijne avond en ik heb een fijne avond daar.’ Tja.

Mijn relatie is overrrrrr

Niels kwam na een heftig kampvuur terug in het resort en deelde daar op wel heel aparte wijze mee dat hij helemaal klaar was met Rosanna. De uitspraak ‘mijn relatie is overrrrrr’ hebben we nog nooit iemand zo vrolijk horen zeggen. En dan ook nog met een klein dansje erbij.

Ruud zag het even niet meer zitten

Af en toe had Ruud last van zijn dop en daar konden wij wel om lachen, vooral toen hij zei: ‘Ik zag hier laatst een wasbeer lopen en zelfs daar werd ik geil van.’ Oké, is goed.

Prins op het witte paard

Als er iemand nooit meer op een paard gaat zitten is de hilarische Jay het wel. Tijdens zijn eerste date met Amijé beviel het hem zo slecht dat hij liet weten dat hij nooit, nooit, nooooooit meer gaat paardrijden.

Een lamme Donny

De alcohol vloeide rijkelijk dit seizoen, zo ook op de eerste date van Donny en Danique. De twee keken iets te diep in het glaasje en moesten hierna nog voor de camera verschijnen. Dit bleek toch iets te ingewikkeld voor Donny die middenin een verhaal zat: ‘Wat moet.. wat was de vraag ook alweer?’

En de laatste aflevering kwamen we eindelijk te weten wie het liefdesavontuur hebben overleefd:

Reageer op artikel:
Dit waren de grappigste momenten van Temptation Island VIPS en ja de kraaien van Ruud horen daar natuurlijk bij
Sluiten