Renée
Renée | LinkedIn Life 12 jul 2019

De Temptation Island kandidaten mogen niet altijd bepalen met wie ze op date gaan

Dat Temptation Island doorgestoken kaart is lijkt steeds meer een ding te worden. Dat niet alles natuurlijk verloopt, wist je natuurlijk al. Maar sommige scènes beginnen steeds meer op een script te lijken. In de video van Quentin en Channah wordt pijnlijk duidelijk dat de programmamakers een dikke vinger in de pap hebben.

Wat blijkt? Tijdens de eerste single dates koos Channah voor Joris, maar dat was in eerste instantie tegen haar zin in. Al snel wordt duidelijk hoeveel van Temptation Island ‘gemaakt’ in plaats van oprecht is.

Is Temptation Island nep?

Natuurlijk is niet alles nep in Temptation Island. Om die dansmoves van Djamiah kun je natuurlijk niet heen. Maar dat niet alles gaat zoals het wordt uitgezonden laat Channah wel weten. Ze wilde namelijk met Guido op date.

In de video zegt ze een keer gezegd heeft dat ze Joris knap vond. Daardoor dachten de makers van Temptation Island dat ze met Joris op date zou gaan. “Maar ik had het hartstikke leuk met Guido, dus ik wilde met Guido op date. Met hem had ik goede gesprekken. Ik meen het. Dus ik zei: ik wil met Guido op date.”

En toen gebeurde het: de crew begon meteen druk te overleggen, waarna de opnames even stil werden gelegd. “Komt er iemand voor me zitten: waarom ga jij met Guido op date? Kan je niet voor iemand anders kiezen, want het klopt niet helemaal in het verhaal.”

Uiteindelijk mocht Channah wel ‘zelf kiezen’ tussen Joris en Mitch en koos ze voor Joris om een beter verhaal te maken. Uhu. Bekijk hier de video:

TEMPTATION ISLAND VIPS AFL 3. SAMEN KIJKEN MET CHANNAH

TEMPTATION EXPOSED !!! de ins & outs hoor je hier ! —- Volg mij op social media : Instagram : @QIMSBB Facebook : https://www.facebook.com/iam.qim

Meer over Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
De Temptation Island kandidaten mogen niet altijd bepalen met wie ze op date gaan
Sluiten