Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 2 aug 2018

Wat erg! De laatste kampvuurbeelden van Temptation Island VIPS worden heftig en de koppels gaan er samen naar kijken

Aflevering 10 was zonder enige twijfel één van de heftigste afleveringen tot nu toe. Donny en Danique lieten dezelfde tattoo zetten en Stefano dook tijdens de dreamdate bovenop Zwanetta. Hun partners weten hier nog niks van, maar volgende week krijgen zij de beelden te zien tijdens het laatste kampvuur.

We zijn allemaal benieuwd naar de afloop van dit seizoen en eerlijk gezegd voorspellen de beelden niet veel goeds. Het allerlaatste kampvuur zal ongetwijfeld de heftigste ooit zijn, want de dreamdates zijn allesbehalve vlekkeloos verlopen.

Holy sh*t! Stefano heeft seks met verleidster Zwanetta op de dreamdate

Beelden van de dreamdates

In het laatste kampvuur zullen de beelden van de dreamdates worden getoond, en jeetje het ging er echt heftig aan toe. Donny en Danique zijn verbonden door dezelfde tattoo en Stefano belandde op een matrasje met Zwanetta. Het ergste is dat hun vriendinnetjes dit nog niet weten.

In aflevering 11 vindt het laatste kampvuur van dit seizoen plaats en de partners gaan hier met z’n tweetjes naar kijken. In de sneak preview van volgende week zie je Stefano voor zich uit staren terwijl Gelina de hitsige geluiden van zijn avontuurtje met Zwanetta moet aanhoren.

Erger kan haast niet en we hopen dat Gelina de ballen heeft om Stefano te verlaten. Hij zoekt zelf maar een nieuw huisje in Amsterdam.

Lees ook:

We hebben bewijs! Dankzij deze foto weten we of Gelina en Stefano van Temptation Island VIPS nog samen zijn

Reageer op artikel:
Wat erg! De laatste kampvuurbeelden van Temptation Island VIPS worden heftig en de koppels gaan er samen naar kijken
Sluiten