Redactie
Redactie Life 2 jul 2020

Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?

Dat we bij Beautify groot fan zijn van Temptation Island, is je vast niet ontgaan. Het laatste seizoen zit er alweer een tijdje op, maar we hebben goed nieuws. Temptation Island VIPS is coming en we kunnen echt niet wachten. De speculaties zijn begonnen, want welke koppels gaan er dit jaar meedoen aan Temptation Island Vips 2020?

Welke stellen reizen er naar de andere kant van de wereld reizen om de ultieme relatietest te ondergaan? Dit is wat wij al over het nieuwe seizoen VIPS weten.

Koppels Temptation Island VIPS 2020

Ieder seizoen is het hetzelfde verhaal: de koppels van Temptation Island VIPS lijken altijd vroegtijdig te worden uitgelekt. En guess what, ook dit jaar gaan er al genoeg geruchten en roddels rond wat betreft de nieuwe koppels.

Zo zijn er al een aantal stellen die zelf al hebben aangegeven graag mee te doen, óf zouden ze hun deelname hebben verklapt? Deze drie van de vier stellen zouden weleens mee kunnen gaan doen aan Temptation Island Vips 2020.

1. Zach en Noemie

Zach heeft een duidelijke indruk achter gelaten na zijn deelname aan het laatste seizoen van Temptation Island. Als één iemand liet zien hoe het niet moet, is hij het wel. Zach was duidelijk niet geslaagd. En nu komt het: hij heeft aangegeven dat hij heel graag nóg een keer wil deelnemen aan een realityshow. Laat Temptation Island VIPS 2020 nou net uitkomsten bieden. Hij mag dan wel niet langer samen zijn met Simone, maar met zijn nieuwe vriendin Noemie zal het vast en zeker wel gaan lukken ;). Yeah right.

2. Niels en Rosanna

Je leest het echt goed, de geruchten gaan dat Niels en Rosanna voor de derde(!) keer meedoen aan Temptation Island Vips 2020. Driemaal is scheepsrecht zullen we maar zeggen, nadat Niels en Rosanna allebei een keer de fout in zijn gegaan. De twee lieten allebei op hun Instagram-accounts ‘weten’ ze dat binnenkort te zien zullen zijn in misschien wel Temptation Island VIPS.

3. Lisa en Jay

Wanneer je Ex On The Beach: Double Dutch hebt gekeken, herinner je je vast Lisa (aka psycho queen) vast nog wel. Ze verscheen niet één, maar twee keer in het programma. Inmiddels heeft Lisa een relatie, dus een derde ronde Ex On The Beach zit er voor haar niet meer in. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat Lisa niet meer te zien zal zijn op televisie. De realityster hint namelijk op TikTok (samen met haar vriend) dat ze deelneemt aan Temptation Island Vips.

Lees ook: Temptation Island, Ex On The Beach of Love Island? Doe de quiz en kom erachter aan welk programma jij mee zou doen

Reageer op artikel:
Juicy – Zijn dít de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS 2020?
Sluiten