Renée
Renée | LinkedIn Life 16 jul 2019

Haha! Zo zien de Temptation Island VIPS koppels eruit over 30 jaar

Dat de Faceapp geniaal is heb jij inmiddels allang ontdekt. Reden genoeg voor de Beautify redactie om de ‘oud’ filter over de Temptation Island VIPS koppeltjes te halen. Want hé, hoe zien zij er eigenlijk uit als zij deze grote relatietest overleven?

Hoewel er onwijs veel geruchten zijn dat niet ieder Temptation Island VIPS koppel de test heeft doorstaan, weten we natuurlijk nog niks zeker. Hoog tijd om te kijken hoe de stellen eruitzien als ze over 30 jaar hun jubileum vieren.

Hoe de Temptation Island VIPS koppels er over 30 jaar uitzien volgens de Faceapp

Wij hebben de Faceapp voor je geopend om de foto’s van de kandidaten een leuk filtertje te geven. Foto’s van vroeger zijn vaak wel te vinden, maar dankzij deze app kunnen we ook in de toekomst kijken. Nee, we kunnen hiermee niet voorspellen of Fabrizio en Pommeline in het huwelijksbootje treden, maar wel hoe ze eruit zouden zijn over heel wat jaar.

Komen ze.

Fabrizio en Pommeline

Huwelijk of niet, je hoeft niet dertig jaar te wachten om erachter te komen hoe knap Fabrizio en Pommeline nog steeds zijn.

fabrizio en pommeline faceapp
© Videoland

Quentin en Channah

Het hilarische koppel Quentin en Channah hebben de nodige relatieproblemen, maar als we dit kiekje zien hopen we alleen maar dat ze samen blijven.

channah en quentin faceapp
© Videoland

Thomas en Yasmin

De relatie tussen Thomas en Yasmin wankelde al vóór de opnameperiode in Mexico. Gelukkig hebben we deze foto nog.

yasmin en thomas faceapp
© Videoland

Damian en Shirley

De grappige Damian en mooie Shirley kennen de nodige ups en downs. Als je deze foto ziet zou het alleen maar leuk zijn als ze écht samen oud mogen worden.

damian en shirley faceapp
© Videoland

Meer Temptation Island VIPS:

Reageer op artikel:
Haha! Zo zien de Temptation Island VIPS koppels eruit over 30 jaar
Sluiten