Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 7 mei 2018

Juicy! Dit is wat we tot nu toe al weten over de koppels en verleiders van Temptation Island VIPS

Wie niet kan wachten tot er meer informatie over Temptation Island VIPS, de koppels én de verleiders naar buiten komt mag Michella Kox op blote knieën bedanken. Deze vrouw weet vaak als één van de eersten alle smeuïge details over Temptation, en dit keer stelt ze niet teleur.

Michella werd zelf ooit bekend door RTL-programma’s, maar inmiddels is ze dé Temptation gossip queen van Nederland. Het verbaast je waarschijnlijk niet dat zij degene is die al het nodige weet over het Temptation Island VIPS seizoen, de koppels en verleiders.

Temptation Island VIPS: de koppels

De geruchten gaan dat Niels en Rosanna één van de koppels zijn van Temptation Island VIPS. Maar ook Boer Zoekt Vrouw-kandidaat Tom is mogelijk naar Mexico afgereisd. Maar Michella weet méér: volgens haar doet het Utopia-koppel Ruud en Rowena mee.

Temptation Island VIPS: de verleiders

Hoewel de roddelkoningin geen namen wil verklappen, maakt ze meer dan duidelijk wie één van de verleidsters is. Ze woont net als Michella in Arnhem, was toevallig op vakantie naar Mexico en is vooral bekend van Holland’s Next Top Model en Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf.

Oh, en haar naam begint met een T. Met een beetje speurwerk weet je dan precies wie Michelle bedoelt… Tessa. Michella denkt te weten dat één koppel niet meer bij elkaar is en wie weet heeft Tessa daar wel iets mee te maken.

Bekijk de hele video van Michella hier:

Reageer op artikel:
Juicy! Dit is wat we tot nu toe al weten over de koppels en verleiders van Temptation Island VIPS
Sluiten