Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 17 mei 2018

DIT ZIJN ZE: De koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS

We hebben lang in spanning gezeten, we hebben eindeloos gespeculeerd en nu is er eindelijk duidelijkheid. Want de koppels die meedoen aan het extra seizoen van ons lievelingsprogramma zijn bekend. Dit zijn de kandidaten die meedoen aan Temptation Island VIPS.

Of nou ja, het programma heet dan wel Temptation Island VIPS, maar VIPS is misschien een groot woord. We willen niemand beledigen maar het zijn niet allemaal heel bekende Bekende Nederlanders. Desondanks is het toch extra smeuïg dat we nu kunnen kijken hoe semi bekende mensen de fout in gaan. Ghehe.

Dit zijn de koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS

Ruud en Rowena

ruud en rowena temptation island vips
Dit koppel leerde elkaar kennen in het realityprogramma Utopia. Ze zijn nu een jaartje samen, maar zijn wel toe aan de ‘ultieme relatietest’. Ruud is volgens eigen zeggen een trouwe labrador, maar ja, Tim ging ook trouwen na Temptation, dus we zullen nog wel eens zien wat er gebeurt.

Niels en Rosanna

niels en rosanna temptation island vips
Yes, dit vermoeden hadden we meteen al. Maar dit koppel gaat gewoon voor de tweede keer meedoen aan Temptation Island. Je zou denken: een ezel stoot zich in het gemeen… Maar Niels en Rosanna zijn wel in voor een dubbele portie verleiding.

De vorige keer verliep niet helemaal vlekkeloos. Rosanna dook in bed met verleider Alex en Niels was ook wel gecharmeerd van de verleidsters. We gaan het zien, of ze hun leven hebben gebeterd.

Donny en Amijé

donny roelvink temptation island vips

Donny Roelvink doet mee aan Temptation Island VIPS, het is nu echt een feit. We hadden graag zijn broer Dave als verleider gezien, maar goed, dat kan nog steeds (zou briljant zijn toch?!)

Donny en Amijé kennen elkaar al jaren en zijn sinds twee jaar officieel een setje. Donny krijgt natuurlijk heel veel aandacht van vrouwen in het leven en zijn liefje kan hier goed mee omgaan zegt ze. Het zou daarom niet een super grote verleiding hoeven zijn om mee te doen met het programma, maar je weet het natuurlijk nooit. Bovendien kan Donny zelf wel stikjaloers overkomen.

Stefano en Gelina

Stefano en Gelina

We gingen even op ons hoofd krabben, want dit BN’er koppel kenden we écht niet. Maar dat klopt. Er doet ook een onbekend koppel mee aan het programma. Misschien was het toch niet gelukt meer ‘Bekende Nederlanders’ zover te krijgen?

Ze vormen samen wel het klassieke verhaal: hij heeft een ‘misstap begaan’. Zij heeft hem vergeven. Nu moet hij zich bewijzen.

De show, die wordt gepresenteerd door Yolanthe Sneijder-Cabau en Kaj Gorgels en is opgenomen in Mexico, is vanaf 7 juni te zien op Videoland.

Can’t wait.

Iedere week alles over liefde, seks en relaties in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief

[contact-form-7 id=”122608″ title=”Nieuwsbrief”]

Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
DIT ZIJN ZE: De koppels die meedoen aan Temptation Island VIPS
Sluiten