Renée
Renée | LinkedIn Life 22 mrt 2019

De opnames van Temptation Island VIPS zitten erop dus het drama gaat nu echt beginnen

Weet je nog dat enkele weken geleden het grote nieuws uitlekte dat de stelletjes van het nieuwe seizoen Temptation Island VIPS gespot waren? Inmiddels zitten de opnames van het seizoen erop en dat betekent vaak maar één ding. Het drama gaat nu pas écht beginnen.

Voordat het nieuwe seizoen van Temptation Island VIPS op Videoland te zien is moeten de koppels zich heel erg op de vlakte houden. Niemand mag natuurlijk weten of ze nog samen zijn. Maar het is vaak een kwestie van tijd tot ze samen gespot worden áls ze nog samen zijn.

De opnames van Temptation Island VIPS zitten erop

De stelletjes en verleiders hebben (een kleine) twee weken met elkaar doorgebracht en wie weet was dat genoeg om elkaars liefde aan elkaar te bewijzen. Of om relaties te verbreken, je weet het niet.

Nu is het aan je favoriete roddelkoningin Michella Kox om achter alle juice van het seizoen te komen. Eerlijk is eerlijk, zij is natuurlijk vaak als eerste op de hoogte van de sappige roddels. Maar ook als je de kandidaten op Instagram volgt zie je ze wellicht wel een misstap maken…

Hoe dan ook is het nog even geduld hebben, want het is nog niet bekend wanneer het seizoen online gegooid wordt. Wat we in ieder geval wel weten is dat Thomas en Yasmin helemaal geen relatie hadden voor ze in het vliegtuig stapten en het avontuur aangingen. (Zie ook: Huh wacht even, Thomas en Yasmin zijn niet écht samen terwijl ze meedoen aan Temptation Island VIPS?)

To be continued.

Reageer op artikel:
De opnames van Temptation Island VIPS zitten erop dus het drama gaat nu echt beginnen
Sluiten