Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 8 mei 2018

Temptation Island VIPS: Presentator Kaj verklapt dit in zijn laatste blog

Het vorige seizoen is nog geen week voorbij en we zijn Tim, Debra Leemans en de manipulatieve Mezdi al weer een beetje vergeten. Al onze aandacht gaat nu naar het feit dat Joshua meedoet in Adam zkt Eva. Én dat er alweer een nieuw seizoen van Temptation Island aankomt. Met BN’ers.

Zojuist hebben we de eerste puzzel opgelost. We zagen een filmpje en wisten: dit kunnen en niet anders dan Niels en Rosanna zijn. De tattoo’s zijn identiek. Hun lichamen, hun manier van lopen. Het moeten we de oud deelnemers uit Temptation Island 2017 zijn.

Kaj verklapt dit over Temptation Island VIPS

We kunnen niet wachten op meer informatie over het nieuwe seizoen van ons favoriete guilty pleasure programma. Zo weten we al dat het dit keer in Mexico plaats vindt in plaats van in Thailand. Dat Kaj en Yolanthe het programma presenteren en dat het alleen te zien zal zijn op Videoland en niet op tv.

Gelukkig is presentator Kaj naast presentator ook nog eens vlogger. En nam de beste man zijn vlagcamera mee naar Mexico. Helaas kan hij nog niet heel veel filmen en vertellen, maar hij licht wel vast een tipje van de sluier op.

In deze video zie je vanaf 5:43 wat Kaj te vertellen heeft over Temptation Island Vips. Helaas vertelt hij niet wie de andere koppels zijn. Maar hij laat wel een van de resorts zien. En hij vertelt dat het nieuwe seizoen ‘nieuwe featured’ heeft. Interesting..

De video bekijk je hier:

Reageer op artikel:
Temptation Island VIPS: Presentator Kaj verklapt dit in zijn laatste blog
Sluiten