Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 11 juni 2018

De extreem luxe resorts waar de Temptation Island VIPS kandidaten verblijven (en jij kunt er ook slapen!)

Jippie, Tempation Island VIPS is nu écht begonnen. We kunnen weer heerlijk genieten van Niels en Rosanna, probleemzoeker Alex en twerk koningin Zwanetta. Maar wist je al dat je zélf als een echte Tempa ster in de resorts kunt verblijven?

Het Temptation Island VIPS resort is weer een lust voor het oog. De kandidaten zijn ondergebracht op de mooiste plekken. Het leuke is dat jij er zelf ook naartoe kunt. Tenminste, als je een rijke meid bent. Want hier slapen is pas echt voor the rich and famous.

Verblijven in het Temptation Island VIPS resort

De kandidaten hebben niets te klagen, want het Temptation Island VIPS resort is van alle gemakken voorzien. Mooie kamers, luxe zwembad, condooms… Check. Het enige wat ontbreekt is dat de stelletjes niet bij elkaar zijn om van de romantiek te genieten.

Jij kunt dat wél. Of je nu met je girlsquad een trip naar Mexico op de planning hebt staan of met je lover, bij de volgende resorts ben je aan het goede adres.

temptation island vips resort

Puerto Estate

Wie er net zo lekker bij wil zitten als de mannen kan terecht bij Puerto Estate. Deze prachtige villa in Puerto Aventuras is perfect voor een vakantie met alle mensen die je dierbaar zijn.

Denk aan negen slaapkamers, twee plaatjes van een zwembaden en palmbomen om je Instagram kiekjes perfect te maken.

Vanaf 2075 euro kun je er een nachtje verblijven, maar dan slaap je wel überluxe. Zorg dat je meteen de slaapkamer met zeezicht claimt, want dat is wel echt het mooiste plekje in het huis.

temptation island vips resort

Casa del Mar

De vrouwen verblijven in Casa del Mar waar de knappe verleiders hen het vuur aan de schenen legt. Zij doen uiteraard hun uiterste best om de vriendjes te doen vergeten. De villa is in ieder geval minstens even zo mooi als die van hun mannen.

Amijé, Rowena, Rosanna en Gelina kunnen ’s nachts niet over het strand rennen om op zoek te gaan naar hun lovers. Op 60 kilometer afstand van hen proberen ze de temptation te weerstaan.

Er is in ieder geval genoeg ruimte om de verleiding even te ontvluchten. Amijé heeft al de mooiste kamer met jacuzzi geclaimd, maar ook de andere kamers zien er meer dan prima uit. De luxe plek met ‘endless ocean views’ heeft een fantastisch zwembad – neem je flamingo mee – en zelfs een pizza oven.

Een nachtje slapen in deze luxe kost je al snel zo’n 3000 euro. Maar hé, dan heb je ook wat. Eén ding is zeker: dit Temptation Island VIPS resort is waarschijnlijk de mooiste die je ooit in Temptation hebt gezien.

Psssst: bekijk hier de review mét bingo van aflevering 1:

Reageer op artikel:
De extreem luxe resorts waar de Temptation Island VIPS kandidaten verblijven (en jij kunt er ook slapen!)
Sluiten