Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 30 jun 2018

Er is bewijs! Rosanna en Alex van Temptation Island VIPS gingen met elkaar naar bed in het resort

Het houdt de gemoederen al een tijdje flink bezig, maar nu we weten dat Alex Maas opnieuw verleider is in Temptation Island VIPS, weten we zeker dat Rosanna vreemdgaat. In aflevering 5 zei ze al blij te zijn hem vorig jaar te hebben 'geneukt' en alles wijst erop dat dat nu weer is gebeurd.

We weten allemaal voor wie Rosanna een zwak heeft, en Niels laat daar nog steeds tranen om. Het is de mega gespierde Alex Maas die in een eerder seizoen van Temptation Island al de grote verleiding van Rosanna bleek te zijn.

Alex en Rosanna hebben seks tijdens Temptation Island VIPS

We weten nu zeker dat Rosanna opnieuw voor de charmes van verleider Alex zal vallen. Zo zagen we donderdag in de aflevering een sneak preview van aflevering 6 waarin ze inderdaad samen met Alex in één bed ligt.

Dat feit hebben we even naast onderstaande foto’s gelegd, en nu kunnen we toch wel zeker concluderen dat deze twee het niet bij één keer seks hebben gehouden:

Beelden liegen niet

In de promobeelden van dit seizoen hebben we allemaal kunnen zien dat er op enig moment seks is tussen twee mensen op een kamer. We waren afgeleid door het petje bij het voeteneind, maar dat blijkt niet van Donny te zijn…

Als je goed kijkt zie je namelijk dat dit de kamer van Rosanna is en aangezien we al hebben gezien dat Alex en Rosanna naast elkaar wakker worden weten we het nu zeker. Niels is verleden tijd, en Alex krijgt het opnieuw voor elkaar.

Dit is onze reactie op aflevering 5:

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Er is bewijs! Rosanna en Alex van Temptation Island VIPS gingen met elkaar naar bed in het resort
Sluiten