Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 25 jun 2018

HUH?! Zijn Ruud en Rosanna een stelletje geworden na Temptation Island VIPS?

Over een plottwist gesproken... deze foto die Temptation Island VIPS deelnemer Ruud een paar uur geleden plaatste op Instastories heeft voor nieuwe roddels gezorgd. Op de foto is hij te zien samen met Rosanna en hij heeft er een hartje bij gezet. Uh, OMG?!

Alle verleiders en koppels van Temptation Island VIPS worden door duizenden mensen gevolgd op Instagram. Geen post of story blijft onopgemerkt, en deze foto vinden wij wel héél opvallend.

Ruud en Rosanna

Iedereen speculeert over de koppels die dit seizoen meedoen aan dé ultieme relatie test. In alle voorgaande seizoenen ging er minimaal één stel uit elkaar en ook over Ruud en Rowena doen al verschillende roddels de ronde. In het eerste kampvuur zegt Rowena namelijk al helemaal klaar te zijn met Ruud en maakt ze duidelijk dat hij mag doen wat hij wil.

Gaat Ruud vreemd in Temptation Island VIPS?

Of hij daar echt gebruik van gaat maken weten we nog niet, maar hopen we wel snel te weten. Daar gaan we snel genoeg achter komen want donderdag wordt aflevering 5 alweer uitgezonden. Met Rosanna kan Ruud niks doen want de twee zitten in een ander resort. Wij vragen ons af wat er na de opnames dan is gebeurd tussen de twee…

Temptation Island VIPS

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
HUH?! Zijn Ruud en Rosanna een stelletje geworden na Temptation Island VIPS?
Sluiten