Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 24 mei 2018

Jaaaa! Er zijn nóg meer Temptation Island VIPS verleiders bekendgemaakt

Deze week werd dan ein-de-lijk bekendgemaakt wie de verleiders en verleidsters van het Temptation Island VIPS seizoen zijn. Maar dat betekende niet dat het álle verleiders waren. De volgende vier personen reisden namelijk ook af naar Mexico.

Tijdens de opnames van Temptation Island VIPS waren er natuurlijk niet alleen vier koppels in Mexico, maar ook een handvol verleiders. Nu is er meer nieuws, want nóg meer deelnemers laten weten dat ze meedoen.

Temptation Island VIPS verleiders: deel 2

Van tattooboy Vince tot DJ Kelly: er doet een divers publiek mee aan Temptation Island VIPS. Niet alleen de koppels zijn (bijna) allemaal bekend, ook verschillende verleiders hebben hun one minute of fame al eens gehad.

1. Taria-Ann

De half Nederlandse, kwart Antiliaanse en kwart Nigeriaanse Taria-Ann heeft ook nog eens een zachte G. Deze exotische verrassing lijkt erg jong en onschuldig, maar niets is minder waar wanneer je een dag met haar hebt opgetrokken. Op Temptation Island zal zij ervoor zorgen dat geen enkele man haar zal vergeten.

temptation island vips verleiders jay

2. Jay

Verwar Jay niet direct met een bodybuilder, dat kleurtje is waarschijnlijk niet helemáál natuurlijk. Tisjeboy Jay is in ieder geval wel al redelijk populair op Instagram met zijn 10K volgers. Hij lijkt in ieder geval slim: Jay is al een YouTube kanaal gestart waar je ‘m ook ná Temptation Island VIPS kunt blijven volgen.

Jay op Instagram.

temptation island vips verleiders charissa

3. Charissa

Over Charissa is weinig bekend, maar we komen snel genoeg meer over haar te weten.

temptation island vips verleiders steven

4. Steven

Tot slot is er Steven. Deze spierbundel is van alle markten thuis. Hij is veel in de sportschool te vinden, maar is ook tandtechnicus, model en danser. Fingers crossed dat we van dat laatste meer gaan zien.

Steven op Instagram.

Et voilà, dat zijn de verleiders en verleidsters die hun opwachting maken. Nu is het een kwestie van geduld hebben. Vanaf 7 juni is het seizoen namelijk te zien op Videoland.

Reageer op artikel:
Jaaaa! Er zijn nóg meer Temptation Island VIPS verleiders bekendgemaakt
Sluiten