Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Nieuws 24 mei 2018

WAT?! Donny is gespot met een verleidster van Temptation Island VIPS en ze waren super close

Temptation Island VIPS is nog niet begonnen of de roddels vliegen ons al om de oren. Donny’s vader Dries verraadde gisteren per ongeluk op de radio dat de relatie tussen Donny en Amijé aan het wankelen is, maar na het zien van deze foto denken wij dat de twee niet eens meer samen zijn.

Queen of gossip Michella Kox is natuurlijk al lang op onderzoek uitgegaan, en dat terwijl het nieuwe seizoen nog niet eens is begonnen. Maar wij kunnen echt niet ontkennen dat we dol zijn op zoetsappige roddels over de deelnemers.

Donny Roelvink gespot zonder Amijé

Donny Roelvink en zijn (ex?) vriendinnetje Amijé durfden het aan om mee te doen aan Temptation Island VIPS. Dat hadden ze misschien beter niet kunnen doen, want het ziet ernaar uit dat hun relatie daardoor op de klippen is gelopen.

Temptation Island VIPS verleidster Danique

Michella Kox ontving gisteren van een oplettende volger een foto van Donny en verleidster Danique. De twee zaten samen bij Beachclub Bloomingdale in Bloemendaal aan Zee. Volgens Michella zaten ze daar niet als vrienden en was Amijé in de verste verte niet te bekennen:

Je hoeft nog maar heel even te wachten, want op 7 juni begint Temptation Island VIPS. Yes.

Reageer op artikel:
WAT?! Donny is gespot met een verleidster van Temptation Island VIPS en ze waren super close
Sluiten