Gina Koninkx
Gina Koninkx Life 1 apr 2019
Leestijd: 1 minuut

Va-va-voom! Deze drie sexy verleidsters doen mee aan Temptation Island VIPS

De eerste drie verleidsters van het gloednieuwe seizoen van Temptation Island VIPS zijn bekend en damn wat zijn ze knap. Het is een verloren zaak voor de vier bekende stellen die meedoen aan de relatietest want deze vrouwen gaan ongetwijfeld jagen op de mannen.

De eerste drie verleidsters van het nieuwste seizoen van Temptation Island VIPS zijn gelekt en we kunnen je wel vertellen dat ze super goed zijn gecast. Als déze drie knappe vrouwen het hoofd van de mannen niet op hol doen laten slaan weten wij het ook niet meer.

Verleidsters Temptation Island VIPS

We zitten nog halverwege het gewone seizoen van Temptation Island maar dat seizoen zal snel worden opgevolgd door de VIPS variant. Vier bekende stellen gaan de relatietest aan en dat maakt het extra juicy als er wat gebeurt. Herinner je je het vorige seizoen nog met Rosanna en Niels? En niet te vergeten Gelina en Stefano (de smiecht).

Dit seizoen is het de beurt aan deze drie sexy verleidsters die proberen de relaties van de stellen kapot te maken. Wij wensen de deelnemende mannen in ieder geval héél veel succes.

1. Djamiah Perez Luque

2. Julia Müller

3. Danielle Koppers

Reageer op artikel:
Va-va-voom! Deze drie sexy verleidsters doen mee aan Temptation Island VIPS
Sluiten