Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 11 apr 2018

Sorry meiden! Temptation Island verleider Joshua heeft al een ander

Vrijgezelle meiden van Nederland (en België): er is slecht nieuws. Als je regelmatig op Google zoekt of Temptation's Joshua bezet is moeten we je teleurstellen. De beste man is verliefd.

Is Joshua bezet? Nou ja, zo zou hij het nog niet willen noemen. Maar vlak nadat hij met zijn jongeheer in Megan was geweest werd al duidelijk dat hij het met haar niet zag zitten. Dus de vraag is of hij nu wel klaar is voor een relatie …

Temptation Island verleider Joshua bezet

Of Joshua bezet is of niet laten we dus even in het midden, maar de Vlaamse verleider is absoluut wel verliefd. Kriebels die hij niet voor Megan voelde. Op YouTube maakt hij dat bekend in de videoserie Ochtendmix.

Hij was al geheimzinnig, maar nu is hij het al helemaal. Joshua wil namelijk niet zeggen wie de gelukkige dame in kwestie is. Eén ding is wel zeker: het gaat niet om iemand van Temptation. Ze kennen elkaar namelijk al van vóór het programma. Nu snappen we ook meteen waarom hij zo’n spijt heeft van zijn seksuele escapades met Megan.

Strenge regels van RTL

Het is overigens niet heel gek dat de verleider tijd voor zichzelf neemt met zijn potentiële nieuwe liefde. Van RTL kreeg hij immers een verbod opgelegd om over zijn relatie te praten, net als de anderen.

Ze zijn in ieder geval nog niet officieel samen (zegt ‘ie…), maar de kans is groot dat we haar ooit spotten op social media.

Reageer op artikel:
Sorry meiden! Temptation Island verleider Joshua heeft al een ander
Sluiten