Renée
Renée | LinkedIn Uncategorized 20 feb 2018

Hou je vast: Joshua van Temptation heeft een broer en hij lijkt vrijgezel

Je hoeft maar Temptation in een kop te zien en we hebben je aandacht. En fiet fieuw zeg, wat we nu hebben ontdekt is wel héél leuk nieuws. Temptations Joshua heeft een broer en geloof ons als we zeggen dat hij er erg knap uitziet.

In de familie Feytons zitten goede genen. Je begrijpt ongetwijfeld waarom Megan voor de charmes (en schijnbaar grote penis) van Joshua is gevallen. Maar wacht maar tot je Joshua’s broer Ashley ziet. Hij is namelijk minstens zo aantrekkelijk.

Het knappe broertje van Joshua

Het is nog niet duidelijk of Joshua en Megan nog altijd samen zijn, maar wie weet maak je kans bij Ashley. Op zijn social media kanalen wordt niet duidelijk of hij een vriendinnetje heeft, dus wie weet is hij nog wel vrijgezel.

Een bericht gedeeld door ASH (@ashleyfeytons) op

Hij kan nog zingen ook

Ashley is niet alleen ontzettend leuk om naar te kijken, maar hij bezorgt je ook gegarandeerd knikkende knieën. Want wat blijkt? Hij kan prachtig zingen. Alsof het niet perfecter kon worden…

Een bericht gedeeld door ASH (@ashleyfeytons) op

Het is in ieder geval genoeg reden om hem alvast op Instagram te volgen. We hebben niet gelogen als we zeggen dat het een hottie is, toch?

Reageer op artikel:
Hou je vast: Joshua van Temptation heeft een broer en hij lijkt vrijgezel
Sluiten