Temptation plottwist in aflevering 3: déze twee singles moeten Temptation Island verlaten en déze twee zijn nieuw

Aflevering 3 van Temptation Island: Love or Leave is vanaf vannacht 00:00 uur te zien op Videoland. Er zijn ook in deze aflevering weer een paar opvallende dingen gebeuren. Wij praten je graag bij. Psst, als je de nieuwe aflevering nog niet hebt gezien – let dan op. Er kunnen namelijk een paar spoilers voorbijkomen.

Doorlezen op eigen risico. 😉

Temptation plottwist in aflevering 3

In de eerste twee afleveringen van Temptation Island gebeurde er nog niet heel veel, de stellen en singles stelden zich vooral voor. Daarnaast werd er in deze afleveringen ook een groepsdate gehouden.  In tegenstelling tot de voorgaande afleveringen is er in aflevering 3 is er zeker wel genoeg gebeurd. Ready?!

De koppels moesten alle acht één iemand kiezen om mee op date te gaan. Jaydi ging op date met Ricky, Gulcin met kleine Mike, Karina met Angelo en Danielle met grote Mike. De mannen mochten ook kiezen: Sonny ging voor Sophie, Gregory met Liyah, Marco met Anne en Soreilis met Tahira. Maar dit was niet dé plottwist van aflevering 3 waar we het over hebben.

Na de dates kwamen Monica en Kai langs met de opmerking dat ze een ‘verassing’ hebben voor de Temptation Islanders. Zo kwamen er twee nieuwe singles de villa binnen. In ruil voor deze nieuwe deelnemers moesten twee andere de villa verlaten. Zo moesten we afscheid nemen van Carré en Bowy. Met deze twee Islanders hadden de kandidaten het minste een klik.

Wij voelen Love Island vibes in dit nieuwe seizoen van Temptation Island.

De nieuwe Temptation Islanders

Wij stellen jullie graag voor aan de nieuwe singles, die in aflevering 3 Temptation werden voorgesteld.

Bij de mannen is dat: Matthijs. Hij is 27 jaar en komt uit Amsterdam. Matthijs is model en personal trainer. Hij ziet zichzelf als een sociaal persoon die graag nieuwe mensen ontmoet en nieuwe ervaringen opdoet.

De verassing voor de heren was: Kayli. Ze is 29 en is danseres. Kayli heeft een eigen dansschool met de naam Your Moves.

Wij zijn heel benieuwd wat deze twee nieuwe singles in de villa’s gaan beleven.

Lees ook: Oeh: Twitter is nu al klaar met déze Temptation Islander

Reageer op artikel:
Temptation plottwist in aflevering 3: déze twee singles moeten Temptation Island verlaten en déze twee zijn nieuw
Sluiten