Renée
Renée | LinkedIn Love 23 jul 2018

Zet maar in je agenda: er komt een Temptation Poolparty waar jij kunt scoren

Als iemand je vraagt wat je lievelingsprogramma is heb jij natuurlijk maar één antwoord: Temptation Island. Nu is er helemaal goed nieuws als je nog vrijgezel bent, want er staat een Temptation Poolparty op de planning. En daar gaat het er ongetwijfeld heet aan toe.

Maak je agenda maar vrij, want jij en je mede Temptation liefhebbende vriendinnen willen ongetwijfeld naar de Temptation Poolparty. Dit is wat je hierover wil weten:

Temptation Poolparty

De Temptation Poolparty wordt ongetwijfeld héél gezellig. Vooral als je vrijgezel bent kun je hier goed je slag slaan, want er komen een hoop knappe mannen op af.

Op de Facebookpagina van de Temptation Poolparty staat het volgende. ‘Ga jij de “temptation” aan of kies je voor de veilige optie? Er zal veel verleiding rondlopen en het aantal kledingstukken is tot een minimum beperkt. Met meerdere zwembaden, tropische muziek en hoge temperaturen belooft het een zwoele avond te worden.’

Temptation Island VIPS aflevering 8 gemist? Lees hier wat er gebeurde

Wie, wat, waar?

Zorg dat je zaterdagavond 11 augustus plant voor jou en je meiden, want dan vindt de Temptation Poolparty plaats. De locatie is in Amsterdam bij Roest en het feest begint vanaf 22:00 uur.

Oh, en nog meer goed nieuws: entree is gratis. He-le-maal fantastisch. Wie neem jij mee?

Wij keken aflevering 8 van Temptation Island VIPS en dit vonden we ervan:

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Zet maar in je agenda: er komt een Temptation Poolparty waar jij kunt scoren
Sluiten