Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 26 jan 2018

Heerlijk: Temptation Talk komt terug en jij kunt erbij zijn

Oh mijn god. Temptation Island gaat helemaal los. Vreemdgaande koppels, geschreeuw en gehuil. En we kijken er maar wat graag naar. Iedereen heeft wel een mening klaar over het programma en over de koppels die naar tropische oorden gaan als ultieme test voor hun relatie. En jij kunt nu samen met andere fans napraten in Temptation Talk. Heerlijk.

Napraten bij Temptation Talk

Ben jij de grootste fan van Temptation Island en wil jij als publiek aanwezig zijn bij de live talkshow Temptation Talk? Dan is dit je kans. Je kunt bij Temptation Talk meepraten over de meest sappige Temptation Island-beelden en je favoriete kandidaten ontmoeten. Hallo lekkere mannen.

Vanaf donderdag 8 februari worden de Temptation Island uitzendingen live bij RTL 5 nagepraat in Temptation Talk. En jij als fan vindt vast wel ergens een gaatje in je agenda. Plus, er zijn heel veel data waarop jij je kunt aanmelden.

Be there or be square

Vanaf 8 februari zijn er elke donderdagavond opnames, tot en met donderdag 3 mei. En je kunt je met zoveel mensen aanmelden als je maar wilt. Toch weer een andere leuke bezigheid voor de komende tijd op de donderdagavond. Zo kom je dichterbij je helden dan ooit en kun je lekker roddelen en napraten over de avonturen van de verleiders en de koppels. Meld je snel hier aan voor de opnames.

Reageer op artikel:
Heerlijk: Temptation Talk komt terug en jij kunt erbij zijn
Sluiten