Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 24 apr 2018

Shock horror! Tim wil Deborah terug en haar reactie is fantastisch

Als je de woorden 'Ik haat hem zo hard' hoort krijg je spontaan de rillingen. Nóóit vergeten we hoe Temptation Tim zijn Deborah bedroog, waar hij nota bene huisje, tuintje, kindje mee wilde. Nu mag je drie keer raden wie Deborah terug wil...

Zelfs Cherish wilde Tim in Temptation Island van zijn roze wolk trekken. De man was zijn relatie van vier jaar spontaan vergeten toen de blonde verleidster interesse toonde. Maar zoals Daniëlle zo wijs zei: spijt komt later. Ook voor Timtation.

Tim wilde Deborah terug

Aan alles kun je zien dat Cherish totaal geen toekomst met Tim voor zich ziet na Temptation. Het verbaast je daarom niet dat Deborah in een interview met Dag Allemaal zegt dat ze van hem een berichtje kreeg toen ze weer in België waren.

Want wat blijkt? Hij wil haar gewoon terug. Nou ja zeg. Maar huisje, tuintje, kindje werd: huisje, tuintje, retourtje verlovingsring. Het ziet er namelijk niet naar uit dat ‘den Tim’ de kans heeft gehad om de ring om Deborah’s vinger te schuiven.

No Tim allowed

Deborah zou eigenlijk maar één boodschap voor haar ex moeten hebben: all boys allowed, unless Tim Wauters. Dat heeft ze hem ook flink duidelijk gemaakt door op zijn bericht te reageren.

‘Kort na ‘Temptation’ stuurde hij me een sms. Hij zei dat hij spijt had en mij terugwilde. ‘Is het omdat Cherish je niet meer wil?’ stuurde ik hem terug. Als hij me ziet als tweede keus of als een soort veilige haven waar hij naar terug kan keren als hij zin heeft, dan heeft hij pech. Want ik weet nu maar al te goed wat ik zelf waard ben.’

Slechte vriend

De twee leken het goed voor elkaar te hebben aan het begin van Temptation Island. Toch was de relatie niet altijd even goed. Hij zou namelijk precies weten hoe hij haar pijn kon doen.

‘Daarbij kwam ook nog dat ik vroeger een slechte band had met mijn mama, waardoor ik heel lang nauwelijks contact met haar had. Als Tim en ik ruzie hadden, misbruikte hij al die info om me te kwetsen en me klein te doen voelen. Als ik ermee dreigde hem te verlaten, zei hij steevast: ‘Oké, trek maar naar je moeder, de vrouw die er nooit was voor jou.”

Deborah mag blij zijn dat ze van Tim af is.

Reageer op artikel:
Shock horror! Tim wil Deborah terug en haar reactie is fantastisch
Sluiten