Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 20 jun 2018

Er is MORGEN een heus kampvuur evenement van Temptation Island VIPS

Zit je iedere donderdag klaar om een nieuwe Temptation Island VIPS aflevering te kijken? Dan is er goed nieuws. Morgen doe je dat niet vanaf de bank, maar tijdens een heus kampvuur evenement. Je snapt dat dit een fantastisch idee is om zo je avond door te brengen.

Wie wekelijks smult van alle drama in de Temptation Island VIPS villa’s heeft de komende vier weken een drukke agenda. Morgen, 21 juni, begint namelijk de eerste editie van Temptation Tour.

Ben je in de buurt van Den Haag? Dan is dat een prima plan voor je avond.

Temptation Tour

Wil je nu eens écht de verleiders ontmoeten? Dan is Temptation Tour de ultieme plek om ze tegen het lijf te lopen. De makers van Temptation Island hebben in ieder geval al hun ideeën losgelaten, zodat er vanavond super veel te doen is:

“Kijk en bespreek samen met de VERLEIDERS de kampvuur AFLEVERING?. Gooi de ring van je ex in het KAMPVUUR?, zet je date aan de LEUGENDETECTOR??️? terwijl jij geniet van een TEMPTATION ISLAND ICE TEA?met één van de SPECIAL GUESTS ?. Hang lekker bij de TATTOOBAR✍️ en neem de perfecte UNICORNSELFIE?? of tover jezelf om tot VERLEIDER? en laat het snoep regenen uit de PIÑATA. ?”

Wie, wat, waar?

Morgen begint dus de eerste editie van Temptation Tour in Den Haag bij Beachclub Blue Lagoon. Is dit niet bepaald bij jou om de hoek? Dan ben je kun je altijd deze data nog even checken:

Donderdag 5 juli – Temptation Tour: Utrecht – Club Maggy
Donderdag 26 juli – Temptation Tour: Nijmegen – Watergoed
Donderdag 9 augustus – Temptation Tour: Amsterdam – DOK

Twee keer per week alles over Temptation Island in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief
Ps. Sla [email protected] in je adresboek op, anders mis je ons misschien.

Reageer op artikel:
Er is MORGEN een heus kampvuur evenement van Temptation Island VIPS
Sluiten