Renée
Renée | LinkedIn Life 21 feb 2019

De cliché uitspraken die je ieder seizoen van Temptation Island hoort

Ieder seizoen is het weer hetzelfde liedje in Temptation Island. De koppels denken allemaal dat hun relatie deze test echt wel overleeft. En niet alleen dat, echt ieder koppel doet elk seizoen dezelfde uitspraken. Hoog tijd om die Temptation Island uitspraken op een rijtje te zetten.

Sommige uitspraken zijn zo voorspelbaar dat je er geld op kunt zetten dat ze ieder seizoen terugkeren.

Deze Temptation Island uitspraken hoor je iedere keer weer

Heel origineel zijn de Temptation Island kandidaten niet. Want geloof ons, als je het volgende hoort komt het je gegarandeerd bekend voor:

Dit wordt de heftigste temptation tot nu toe

Grote kans dat de verleiders worden gevraagd om dit te zeggen, want ieder seizoen hoor je het weer. Het wordt zogenaamd de heftigste temptation tot nu toe.

Het is zijn laatste kans

Er is altijd een stelletje dat meedoet waarbij de jongen meerdere keren vreemd is gegaan. Dit is daarom echt z’n laatste kans om te bewijzen dat hij echt voor haar gaat.

Zij is echt geen concurrentie voor mij

Tijdens de eerste confrontatie doen de meiden altijd alsof ze niet onder de indruk zijn van de verleidsters. Ze zijn echt geen concurrentie, tot ze ineens met hun man in bed liggen.

We hebben geen regels

De koppels hebben altijd het goede voornemen om zonder regels Temptation Island in te stappen. Aan het einde van de rit hebben ze daar eigenlijk altijd spijt van, omdat ze het dan toch niet leuk vinden om hun partner intiem te zien (dansen) met een verleider.

Er gaat sowieso iemand vreemd

Grappig genoeg wordt dit altijd gezegd door een verleider én iemand van de koppels. Al vrij snel heeft iedereen een beeld voor elkaar en weten ze wie de verleiding echt niet kan weerstaan.

Ik kijk er zo naar uit om mijn vriend(in) te zien bij het kampvuur

Grote kans dat je je als deelnemer ongelukkig voelt na het kampvuur. Toch kijken de stelletjes altijd uit naar het eerste kampvuur, omdat ze dan eindelijk hun liefje weer zien.

Als we hier uit komen, dan gaan we trouwen

Hoeveel ellende de kandidaten als koppel ook hebben meegemaakt, als ze heelhuids Temptation Island overleven zijn ze vastberaden om met elkaar te trouwen.

Temptation Island aflevering 4: Sidney flipt compleet bij het kampvuur

Reageer op artikel:
De cliché uitspraken die je ieder seizoen van Temptation Island hoort
Sluiten