Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 27 nov 2018

Temptations Deborah Leemans is Mrs Universe Belgium

Het gaat goed met Deborah, of zoals Tim zei: Debra Leemans, bekend van Temptation Island 2018. Ze stortte in toen haar lief Tim toch een grilliger hart bleek te hebben dan gedacht. Maar ze heeft zich herpakt en is nu Mrs Universe Belgium geworden.

‘Ik heb niet enkel de prijs in ontvangst mogen nemen van meest fotogenieke deelneemster, maar ook heb ik de kroon mogen ontvangen en ben ik Mrs. Universe Belgium 2019 geworden,’ aldus de kersverse miss op Instagram.

Deborah mag nu namens België meedoen aan de internationale verkiezing van Mrs Universe.

Deborah Leemans is Mrs Universe Belgium

View this post on Instagram

Ik heb niet enkel de prijs in ontvangst mogen nemen van meest fotogenieke 📸🏆 Maar ook heb ik de kroon mogen ontvangen en ben ik Mrs Universe Belgium 2019 geworden ! 😍👑 Ik wil iedereen bedanken die in mij geloofde, gesteund heeft & aanwezig was ! 😘

A post shared by Deborah Leemans🎀 IG got hacked (@deborahleemans) on

Met Tim gaat het iets minder dan met zijn ex Deborah. Tim heeft sinds het Temptation avontuur van begin dit jaar namelijk al weer meerdere exen verzameld, van wie hij eerst overtuigd was dat het zijn grote liefde was.

Tim is afgewezen als verleider

Ook had hij zich opgegeven voor een nieuw seizoen van Temptation Island. Dit keer wilde hij mee op reis als verleider. Helaas voor hem, is hij afgewezen.

Reageer op artikel:
Temptations Deborah Leemans is Mrs Universe Belgium
Sluiten