Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 5 mrt 2018

Wacht even: Temptations Kevin heeft een relatie met déze verleidster?

Er is geen woord van gelogen: dit seizoen van Temptation Island is heftiger dan óóit. En het seizoen is nog niet eens afgelopen. Toch weten we inmiddels al zoveel meer over de stellen en verleiders... Zo zou Temptations Kevin het wel heel gezellig hebben met één van de verleidsters.

Dat Temptations Kevin en Megan het ná Temptation nog even geprobeerd hebben is bevestigd. Maar hij lijkt het inmiddels véél leuker te hebben met iemand anders. Van een fan kregen we dé tip der tips door. Kevin is samen met… Chloé.

Temptations Kevin en Chloé samen?

De fan spotte al snel de Stories op Instagram. Kevin plaatste een hand-in-hand foto en geloof ons, die hand is niet van Megan. De felrode nagels lijken namelijk tot verleidster Chloé te behoren. Megan heeft de laatste dagen namelijk zachtroze nagels, dus dat zij het is bij dezen uitgesloten.

Kevin heeft de foto inmiddels van zijn Instagram verwijderd, maar dankzij de screenshots blijft dit bewijs leven. Check de beelden hieronder. Eén en één is…?
Temptations Kevin Chloé

Temptations Kevin Chloé 1

Gelukkig staan er nog genoeg afleveringen van Temptation Island op het programma. Het kan niet anders dan dat we hier nog iets van meekrijgen… Heb je een aflevering gemist? Bekijk alle afleveringen dan hier terug. Of bekijk onze videoreview:

Reageer op artikel:
Wacht even: Temptations Kevin heeft een relatie met déze verleidster?
Sluiten