Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 19 mrt 2018

Hallootjes! Dit is de nieuwe vriend van Temptations Megan en eh… hij is bevriend met Joshua

Temptations Megan zit niet stil. Haar hart werd tijdens de eerste afleveringen wéér gebroken door inmiddels ex-vriend Kevin. Maar de jongen waarmee ze toen naar bed ging, de knappe Joshua, bleek uiteindelijk niet geïnteresseerd. Megan zit echter niet lang stil, want ze heeft al een ander.

Hoewel Temptations Megan niet officieel heeft bevestigd dat ze een relatie heeft, doet ze wél kneiterhard haar best om het iedereen onder de neus te wrijven. Jochen Meykens wordt praktisch in iedere Instagram Story getagd en daarmee lijkt Megan Joshua en zijn penis te zijn vergeten. Maar wacht even, waar kennen we Jochen van?

temptations megan vriend

Nieuwe vriend van Temptations Megan

Oké, we kennen hem niet echt, maar we hérkennen Jochen wel. Hij stond op 2 maart namelijk nog met Joshua op de foto en koos voor ‘broeder’ als bijschrift. Het lijkt er dus niet op dat Jochen fan is van Joshua, maar hem (heel goed) kent. Lees de update onderaan het artikel voor de bevestiging.

De foto kunnen we niet laten zien – want afgeschermde accounts – maar we kunnen wel delen dat Megan weer één of andere cryptische tekst heeft geplaatst. Newsmonkey viel het al op: ze schreef Difficult roads often lead to beautiful destinations, mét hartje. Er valt dus bijna niets meer te ontkennen. Deze twee zijn méér van elkaar dan alleen vrienden.

Hopelijk behandelt Jochen Megan wél als een prinses, want eerlijk is eerlijk… Uiteindelijk verdient iedere vrouw dat. ❤️

Update: Joshua heeft zojuist het koppel alle liefde en geluk toegewenst via Instagram Stories. Het is dus zeker dat Megan en Jochen een setje zijn. Hij schrijft: ‘Happy to see my best friend found a good girl.’ Ahhhh, lief.

Reageer op artikel:
Hallootjes! Dit is de nieuwe vriend van Temptations Megan en eh… hij is bevriend met Joshua
Sluiten