Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 13 dec 2017

Het is eindelijk bekend of Merijn en Pommeline meedoen aan Temptation Island 2018

Temptation Island 2018 gaat bijna beginnen. De opnames zijn inmiddels geweest. Voor de opnames van start gingen, was er een groot gerucht dat Merijn Pommeline weer mee zouden doen aan het nieuwe seizoen. Maar nu als koppel. Ze geven nu zelf antwoord.

Temptation Island was vorig jaar spectaculair. Merijn die destijds mee deed met zijn Lisa was niet bestand tegen de verleidelijke Pommeline. Met haar 400cc boobies trok ze Merijn over de rode denkbeeldige streep. Einde relatie voor Merijn en Lisa maar het begin van nieuwe romance namelijk tussen Merijn en Pommeline.

Doen ze mee aan Temptation Island 2018?

De twee maakten al snel gebruik van de grote publiciteit rondom het programma en begonnen samen een YouTube kanaal waar ze al meerdere keren het nieuws mee hebben gehaald. Even leek het in één van hun Q&A’s dat ze dit keer als stel mee zouden doen aan het nieuwe seizoen van Temptation Island 2018.

Maar helaas blijkt niets minder waar. De twee hebben in een nieuwe Q&A video aangegeven dat ze niét meedoen. Heh jammer. Was toch leuk geweest om te zien of Merijn zich weer zou misdragen en of Pommeline niet zou vergeten dat ze dit keer mee zou doen als koppel in plaats van verleidster.

Desalniettemin hebben we inmiddels gehoord van de makers dat Temptation Island 2018 behoorlijk smeuïg gaat worden. Stay tuned. Volg Beautify op Facebook en we beloven dat we alle info zo snel mogelijk zullen doorgeven.

Wil je weten wanneer Temptation Island weer op televisie komt? Dat is gelukkig al bekend.

Reageer op artikel:
Het is eindelijk bekend of Merijn en Pommeline meedoen aan Temptation Island 2018
Sluiten