Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 10 jun 2017

Tequila snoepjes zijn hier en ze zijn beter dan shots

Zo'n tequila shotje is niet te haggen. Maar ja, het hoort nu eenmaal bij je girlsquad night. Niet langer, want wij hebben de perfecte vervanger gevonden. Tequila snoepjes zullen je dronken avondje een tikkeltje aangenamer maken.

Snoep + booze, oh yeah

Beter dan een snoepwinkel, beter dan tequila shots. Tequila snoepjes zijn op de markt en we willen ze maar wat graag hebben. Je favoriete drankgeïnspireerde snoepwinkel, Sugarfina, bedacht de tequila snoepjes en heeft nu drie nieuwe smaakjes uitgebracht.

Sugerfina bedacht eerder de rosé snoepjes, waarvan ons het water al in de mond liep. Samen met 12.000 mensen die op de wachtlijst stonden voor deze boozy lekkernij. Nu zijn er drie nieuwe smaken: blanco, reposado en añejo. Deze smaken naar margarita, grapefruit en pure chocolade.

Tequila snoepjes zijn ook nog heel mooi:

De kosten? Voor 8,50 dollar (7,50 euro) heb jij een zakje snoepjes om lekker tipsy van te worden, goedkoper kan niet. Maar je kan ze ook gewoon alle drie kopen, voor 28 dollar (25 euro). Je vindt de snoepwinkel van je dromen hier. Wij hebben ons favoriete snoep gevonden. Yummie.

LEES OOK: Hebben! Heerlijke wodka zure matten ijsjes om van te smikkelen

Reageer op artikel:
Tequila snoepjes zijn hier en ze zijn beter dan shots
Sluiten