Renée
Renée | LinkedIn Travel 1 okt 2019

Er rijdt een tequila trein door Mexico waar jij en de meiden aan boord willen stappen

Stel, je bent met de meiden op een zonnige bestemming en jullie bestellen een shotje. Wat bestellen jullie dan? Juist, tequila. Daarom klinkt het vast als muziek in jullie oren dat er een tequila trein door Mexico rijdt en dat jij daar een ticket voor kunt bemachtigen.

De all-you-can-drink tequila trein is namelijk de perfecte vriendinnen vakantie voor jullie. Een beetje rondreizen, een beetje drinken en een beetje zonnen… Beter wordt de vakantie niet.

Tequila trein in Mexico

Als er één land is waar zo’n trein hoort te rijden dan is het natuurlijk Mexico. Hoog tijd om je te introduceren in deze wondere wereld.

Stap aan boord van de Jose Cuervo Express van Guadalajara naar – uiteraard: – Tequila voor de treinrit van je leven. Aan boord van deze luxe trein geniet je van een open bar en dus ongelimiteerd tequila drankjes.

¡Vive la experiencia #JoseCuervoExpress! www.josecuervoexpress.com #MundoCuervo #Tequila #Jalisco #Travel #travelgram #traveller #JoseCuervo #VisitMéxico #tequilalover #tren #train #México

374 Likes, 88 Comments – Mundo Cuervo (@mundo_cuervo) on Instagram: “¡Vive la experiencia #JoseCuervoExpress! www.josecuervoexpress.com #MundoCuervo #Tequila #Jalisco…”

Daarnaast word je meegenomen in de mooie wereld van dit drankje. Je bezoekt een distilleerderij waar je een tour krijgt en alles leert over je favoriete alcoholische versnapering. Met andere woorden, je doet meer dan alleen shotjes achterover gooien.

Wat kost het?

Mocht dit als een absolute droom klinken, dan is dit de treinrit voor jou. Een retourtje kost 111 dollar, wat omgerekend een kleine 100 euro is. Nu alleen nog jullie ticket naar Mexico en jullie hebben de vakantie van je leven.

Deze roze tequila is minstens zo fantastisch:

Er is nu roze tequila zodat een shotje drinken net wat dragelijker wordt

Pretty 52

Reageer op artikel:
Er rijdt een tequila trein door Mexico waar jij en de meiden aan boord willen stappen
Sluiten