Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 12 aug 2020

OMG – Kaj Gorgels hint op terugkeer Temptation Island VIPS

Het coronavirus heeft voor verschillende programma’s roet in het eten gegooid. Voor zover wij wisten gingen Expeditie Robinson en Temptation Island VIPS niet door dit jaar. Maar daar kan nog wel eens verandering in komen. Kaj Gorgels heeft namelijk gehint op een terugkeer van Temptation Island VIPS.

En misschien nog wel dit jaar…

Terugkeer Temptation Island VIPS

We hadden het niet gedacht maar we mogen toch echt wat verwachten wat betreft Temptation Island VIPS. Dat onthulde Kaj Gorgels in zijn podcast Effe Relativeren.

In deze aflevering praat de presentator met zijn gast Jay-Jay Boske. Kaj vertelt dat een programma zoals Expeditie Robinson echt niet kan worden afgezegd. Het is volgens hem onhandig en het kost natuurlijk veel geld om dat programma te maken. Het wordt volgens Kaj steeds uitgesteld, maar met tachtig crewleden is het volgens hem best lastig om het goed te timen.

Wanneer Temptation Island VIPS?

Daarna laat Kaj vallen dat hij denkt ze dat dit jaar nog wel gaan draaien, aangezien er in de tropen natuurlijk meerdere programma’s kunnen worden opgenomen… Jay Jay vraagt daarom aan Kaj of de andere programma’s wellicht misschien ook doorgaan. Kaj zegt daarover – over Temptation Island Vips – dat dat er beter uitziet. In de podcast bevestigde hij dat ze dit jaar nog wel iets gaan doen. We can’t wait.

Wie o wie zijn de deelnemers?

Voor de coroncrisis werd er al het een en ander gespeculeerd wat betreft de mogelijke deelnemers van Temptation Island VIPS. Zo zouden iconen Rosanna en Niels het liefdesavontuur voor de derde (!) keer willen gaan. Derde keer scheepsrecht zullen we maar zeggen.

Maar ook Zwanette zou interesse hebben om samen met haar vriend deel te nemen. Psycho Queen aka Lisa Sace van Ex on the Beach, zou ook wel graag met haar vriendje een poging willen wagen om te kijken of het tussen die twee real love is.

Lees ook: OMG – Zach van Temptation Island deed eerder mee aan dít televisieprogramma

Reageer op artikel:
OMG – Kaj Gorgels hint op terugkeer Temptation Island VIPS
Sluiten