Yasmine Esser
Yasmine Esser Nieuws 18 apr 2017

Test: Ontdek welke stad jouw perfecte match is voor een weekendje weg met je vriendin of moeder

Er zijn weinig dingen fijner dan met een goed gevulde portemonnee de stad in gaan en shoppen tot je erbij neer valt. Samen met je beste vriendin of moeder. Tussen de middag een heerlijke lunch, daarna misschien nog wat van de stad zien en dan een wijntje drinken.

Maar je wilt wel naar een stad met bijzondere winkels, die je niet overal hebt. Een stad waar leuke dingen te doen zijn. Lekker eten, shoppen en ondertussen de mooie dingen van de stad zien. Hoe vind je de ideale stad voor jou en je reisgezelschap?

Nou, daar hebben we wat op gevonden, de Beautify Express. Samen met NS International hebben we een test gemaakt, zodat jij er binnen no time achter komt wat de állerleukste stad is om naar toe te gaan met de trein.Heb je je ideale stad gevonden? Pak je spullen en ga

Heb je helemaal zin gekregen om te shoppen in een onontdekte stad? Waar wacht je dan nog op? Neem je beste vriendin, je moeder of je hele girl squad mee naar het treinstation en ga lekker weg. Je stapt in, ploft neer op een comfortabele stoel en voor je het weet ben je midden in de stad.

Reageer op artikel:
Test: Ontdek welke stad jouw perfecte match is voor een weekendje weg met je vriendin of moeder
Sluiten