Renée
Renée | LinkedIn Travel 10 okt 2019

Boek een trip naar Disneyland Parijs want je kunt nu voor €29 met de trein naar de meest magische plek op aarde

Kun je niet wachten om Disneyland Parijs eens te beleven tijdens de feestdagen? Dit jaar heb je de kans om de Magische Kerst te beleven, want je kunt dankzij een Thalys aanbieding voor €29 al naar Parijs reizen. Haal je Minnie oren alvast uit de kast en trommel je vriendinnen op voor een tripje.

Cancel je plannen voor de wintermaanden, want dit is dé kans om last minute toch nog Disneyland Parijs te bezoeken. Als het zo goedkoop is om naar Parijs te reizen is het zonde om thuis te blijven.

Vanaf €29 met de Thalys aanbieding naar Disneyland Parijs

Wacht niet langer met je tripje boeken. Er zijn namelijk maar een x-aantal beschikbare treintickets per dag beschikbaar voor een vanaf-prijs van €29. Met andere woorden: alleen de snelle mensen krijgen een ticket voor deze leuke prijs.

De deal

De Thalys aanbieding is in ieder geval als volgt: je koopt een ‘Standard’ Thalystreinkaartje met als eindbestemming Paris Nord of Disneyland Parijs. De reisperiode is tussen 12 november 2019 en 10 januari 2020, dus precies tijdens de kerstperiode in het park.

Je mag je treinkaartjes na aankoop niet annuleren en de actie loopt tot en met 20 oktober, dus op zich is het verstandig om snel een datum te prikken met de meiden. Je kunt vertrekken vanaf Amsterdam Centraal, Schiphol en Rotterdam Centraal. Klik hier om snel naar de actie te gaan.

Wij gaan alvast onze plannen uitstippelen, want we zien het helemaal zitten om voor een prikkie naar Disneyland te gaan.

Meer over Disney:

Reageer op artikel:
Boek een trip naar Disneyland Parijs want je kunt nu voor €29 met de trein naar de meest magische plek op aarde
Sluiten