Yasmine Esser
Yasmine Esser Reizen 27 dec 2018

Whoepwhoep! Je kunt vanaf volgend jaar voor 35 euro met de Thalys rechtstreeks naar Disneyland Parijs

Vanuit Amsterdam of Rotterdam met de trein naar Parijs was dankzij de Thalys al super makkelijk. En nu wordt het nog meer een feestje. Want de super snelle trein gaat binnenkort ook stoppen in Disneyland Parijs.
Mocht je naar Disneyland Parijs willen met je vriendinnen of je lover, dan hoef je volgend jaar niet meer over te stappen. De Thalys gaat namelijk rechtstreeks naar het magische attractiepark vanaf 2019.

En wat misschien nog wel het beste nieuws is, dat kan al vanaf 35 euro voor een enkele reis. Een stuk goedkoper dan met de auto dus. Wat de truc is: boek nu alvast voor over een paar maanden, voor de zomer bijvoorbeeld. Dan ben je sowieso het goedkoopste uit.

Met de Thalys naar Disneyland Parijs

De NS en Thalys hebben plannen om de dienstregeling te veranderen. Het station Lille Europe komt te vervallen, maar er worden wel twee stations toegevoegd. Het vliegveld Charles de Gaulle en Marne-la-Vallée Chessy, het station pal naast Disneyland.

Volgens de NS gaan er niet meer zo veel mensen naar Lille, maar zijn er wel veel mensen die naar Disney willen. Tja, snappen we ook wel.

Wij zijn in ieder geval enthousiast. Kun je namelijk ook gewoon met de trein naar deze spa.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Whoepwhoep! Je kunt vanaf volgend jaar voor 35 euro met de Thalys rechtstreeks naar Disneyland Parijs
Sluiten