Renée
Renée | LinkedIn Life 1 aug 2019

5 redenen waarom je binnenkort met je vriendinnen bij het nieuwe filiaal van The Avocado Show wil eten

Is jouw maaltijd niet compleet zonder avocado en heb je zin om binnenkort weer met de meiden te eten? Dan hebben wij een goede tip voor je, want The Avocado Show Downtown is sinds kort geopend in Amsterdam. Een betere plek om met je vriendinnen af te spreken is er niet.

Omdat de Beautify redactie de beroerdste niet is, hebben wij alvast het menu van The Avocado Show Downtown geprobeerd voor je.

Waarom jij ook bij The Avocado Show Downtown wil eten

Zoek niet verder naar een restaurant waar je heerlijk kunt eten en bijkletsen met je vriendinnen, want deze vijf redenen zijn genoeg om alvast een tafeltje te reserveren bij het nieuwe filiaal van The Avocado Show:

1. De locatie is perfect

Ben je aan het shoppen in Amsterdam en zoek je een chille plek waar jullie kunnen genieten van lekker eten en drinken? Dan ben je vast blij om te horen dat The Avocado Show Downtown op de Keizersgracht is geopend. Hierdoor is het super makkelijk te bereiken als je toch al in het centrum bent.

eten the avocado show downtown
The Avocado Show

2. Het eten is heerlijk

Wij gingen langs voor het diner en het eten smaakte goed. Als voorgerecht kregen wij de avocado frietjes, nacho mountain (goals), truffel guac met tortilla chips, hummus met pita sticks en de burrata. Ga je voor een hoofdgerecht? Dan raden we je zeker de Viva Las Veggies aan. Of kies de Bun Burger met een ‘broodje’ van avocado als je eens wat anders wil proberen.

3. De drankkaart is top

Is een etentje compleet zonder een paar heerlijke drankjes op tafel? Wij vinden van niet en dus begonnen wij met prosecco’s, een Mimosa en een glas rosé. Maar er staan ook een paar heerlijke cocktails op de kaart die je eens wil proberen.

The Avocado Show

4. Het restaurant ziet er prachtig uit

De inrichting van The Avocado Show Downtown is net zo top als de menukaart. Net als in de andere filialen vind je ook hier die welbekende muur met bladeren en The Avocado Show sign. Met andere woorden, het ziet eruit om door een (roze) ringetje te halen. En als je nu niet geïnspireerd wordt om zelf een roze bank te nemen, dan weten wij het ook niet meer.

5. De prijs-kwaliteitverhouding is goed

Het plaatje klopt: zowel het interieur als het eten ziet er goed uit. Daarnaast is het eten smaakvol en ga je met een voldaan gevoel naar huis, zonder dat je de hoofdprijs betaalt. De prijs-kwaliteitverhouding is goed. Helemaal voor een plek in het centrum van Amsterdam.

The Avocado Show Downtown
Keizersgracht 449
1017 DK Amsterdam
Website

Reageer op artikel:
5 redenen waarom je binnenkort met je vriendinnen bij het nieuwe filiaal van The Avocado Show wil eten
Sluiten